Fotografie 1 Samsung Galaxy M52
Foto 2 Samsung Galaxy M52

Platformă hardware puternică

Folosind procesorul emblematic octa-core și până la 6 GB de memorie RAM, Samsung Galaxy M52 acceptă jocuri cu grafică avansată, streaming video de înaltă definiție și funcționarea stabilă a programelor care necesită mult resurse.

Suficientă memorie pentru tot

Sistemul inteligent RAM Plus este capabil să extindă cantitatea de RAM cu 4 GB suplimentar de memorie virtuală. Acum puteți folosi smartphone-ul în cele mai complexe scenarii și multitasking. Memoria încorporată de 128 GB, extensibilă până la 1 TB, vă va permite să stocați o cantitate imensă de informații și să aveți întotdeauna la îndemână muzica și filmele, fotografiile și documentele text preferate.

Foto 3 Samsung Galaxy M52

Design modern. Ergonomie confortabilă

Cu linii elegante și un corp elegant de 7,4 mm, Samsung Galaxy M52 arată elegant și elegant. Datorită proporțiilor optime, smartphone-ul este confortabil de ținut în mână. Alegeți-vă culoarea, alb sau negru și obțineți o experiență unică de utilizator.

Foto 4 Samsung Galaxy M52

Ecran luminos Super AMOLED

Ecranul Super AMOLED+ FHD+ de 6,7 inchi estompează liniile dintre lumea multimedia și realitate. Reproducerea corectă a culorilor și detaliile ridicate transformă orice scenă într-un eveniment viu și real. Cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, orice scenă dinamică arată lină și naturală, iar derularea mulțumește cu moliciune și precizie.

Foto 5 Samsung Galaxy M52

Fotografii excelente

Camera triplă creează adevărate capodopere ale fotografiei mobile cu o singură apăsare a obturatorului. Modulul principal de 64 MP asigură imagini clare și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă. O cameră ultra-largă de 12 MP cu un câmp vizual de 123 de grade surprinde fotografii panoramice uimitoare, în timp ce o cameră macro de 5 MP surprinde prim-planuri uimitoare cu bokeh natural.

Foto 6 Samsung Galaxy M52

Întotdeauna selfie-uri grozave

Camera frontală de 32 MP îți scoate în evidență frumusețea naturală în fiecare fotografie de selfie. Obțineți fotografii elegante, cu un fundal neclar, în care sunteți mereu în prim-plan și partajați imagini vii cu prietenii.

Foto 7 Samsung Galaxy M52

O zi plină de jocuri și divertisment

Bateria de 5000 mAh vă permite să utilizați Samsung Galaxy M52 timp de multe ore în modul cu care sunteți obișnuit. Aveți garantat până la 17 ore de navigare pe internet și până la 48 de ore de convorbire. Pentru reîncărcare, utilizați încărcătorul rapid de 25 W.

Foto 8 Samsung Galaxy M52

Câștigări epice cu modul Game Booster

Modul de joc Game Booster mobilizează resursele smartphone-ului, crește viteza și performanța sistemului. Datorită unei grafice mai netede, toate personajele jucabile arată realiste în orice scenă de acțiune. Game Booster optimizează consumul bateriei, monitorizează utilizarea memoriei și controlează temperatura internă pentru a vă permite să vă bucurați de jocurile rapide pentru mai mult timp.

Foto 9 Samsung Galaxy M52
Foto 10 Samsung Galaxy M52

Întreținerea dispozitivului

Aplicația proprietară Samsung Members monitorizează funcționarea smartphone-ului, efectuează diagnostice interactive și optimizează procesele pentru a crește performanța și a asigura funcționarea stabilă a Galaxy M52.