Saeco AULIKA EVO

Aparat de cafea profesional Saeco

Aparatul automat de cafea Saeco AULIKA EVO BLACK este o solutie ideala pentru birouri mici, cafenele, baruri. Mașina are performanță și funcționalitate ridicate. Designul modern laconic și dimensiunile compacte sunt alte avantaje incontestabile ale acestuia. Aparatul de cafea va fi alegerea ideală acolo unde fiabilitatea și dozarea de înaltă calitate sunt importante.

Foto 1 Saeco AULIKA EVO BLACK
Foto 2 Saeco AULIKA EVO BLACK

Selecție de băuturi

Aparatul de cafea Saeco AULIKA EVO BLACK vă oferă posibilitatea de a alege băutura pe care o preferați. Pentru a obține orice băutură la alegere, trebuie doar să apăsați butonul corespunzător. Bucurați-vă de un americano sau espresso parfumat în mai puțin de un minut după ce ați ales porția.

Îngrijire

Saeco AULIKA EVO BLACK este ușor de întreținut. Pentru a vă asigura că întreținerea mașinii de cafea nu necesită mult timp și nu necesită manipulări frecvente, aparatul are containere de deșeuri lărgite. Decalcificarea periodică curăță temeinic suprafețele interne de placă și murdărie, prelungind astfel durata de viață a mașinii.

Foto 3 Saeco AULIKA EVO BLACK
Foto 4 Saeco AULIKA EVO BLACK

Rasnita de cafea puternica

Rasnita de cafea Saeco AULIKA EVO BLACK are pietre de moara metalice puternice cu suprafata de lucru crescuta. Pietrele de moară se rotesc cu o astfel de viteză încât să asigure măcinarea uniformă a boabelor și să prevină supraîncălzirea acestora. Posibilitatea de a alege gradul de măcinare vă permite să obțineți extragerea precisă a aromei și gustului cafelei.