Foto 1 Saeco AULIKA EVO TOP HSC

Saeco AULIKA EVO TOP HSC

Super-aparatul all-in-one pentru cafea superioară

Aparatul de cafea Saeco AULIKA EVO TOP HSC aparține liniei populare de aparate semi-profesionale pentru utilizare largă în birouri, unități HoReCa etc. Acest model are performanțe excelente și eliberează până la 130 de porții de cafea și băuturi cu lapte într-o oră. Electronica îmbunătățită, designul, aspectele tehnice au făcut acest model și mai bun. Ușurința în exploatare face ca utilizarea sa să fie cât mai convenabilă posibil, în timp ce producătorul italian dovedit a avut grijă de economie și siguranță.

Măcinare și extracție de înaltă calitate

Aparatul de cafea Saeco AULIKA EVO TOP HSC este echipat cu o rasnita de cafea moderna incorporata, care asigura o macinare de inalta calitate in orice conditii. Acest lucru este facilitat de pietre de moară fiabile cu diametru mare și un sistem special de adaptare SAS. Indiferent de felul de cafea zen pe care îl utilizați la o umiditate diferită a mediului, aceasta arată în mod constant rezultatul perfect. Aparatul de cafea funcționează mai repede. În timp ce o porție este extrasă, mașina de măcinat deja măcina boabele pentru următoarea. Funcția de pre-umedare oferă, de asemenea, o băutură gustoasă și aromată.

Foto 2 Saeco AULIKA EVO TOP HSC
Foto 3 Saeco AULIKA EVO TOP HSC

Interfață funcțională simplă

Aparatul de cafea Saeco AULIKA EVO TOP HSC are comenzi intuitive și un ecran de trei inchi. Butoanele tactile sunt iluminate din spate și sunt situate pe panoul frontal. 5 butoane sunt responsabile pentru prepararea băuturilor și 3 pentru control. Afișajul clar arată toate informațiile necesare în limba rusă. Cantitatea de cafea pe porție poate fi ajustată și preparată stabil. În același timp, puteți oricând reduce manual cantitatea de cafea la valoarea necesară, întrerupând procesul automat.

Tehnologie cu o singură atingere

Saeco AULIKA EVO TOP HSC pregătește automat cafea și băuturi lactate, fără a fi nevoie să miști ceașca. Cu o singură atingere, un cappuccino, un ristretto, un latte sau un lungo se prepară singur, fără intervenția ta. Acest model asigură furnizarea simultană de cafea și spumă de lapte în ceașcă, astfel încât procesul este mai rapid. Aparatul de cafea are doua boilere independente, una pentru apa si alta pentru abur. Astfel, extragerea espresso-ului are loc concomitent cu spumarea laptelui. Nu mai trebuie să așezați recipientul pentru lapte pe partea stângă deoarece este inclusă o pereche de adaptoare pentru partea stângă și dreapta.

Foto 4 Saeco AULIKA EVO TOP HSC
Foto 5 Saeco AULIKA EVO TOP HSC

Controale intuitive

Aparatul de cafea Saeco AULIKA EVO TOP HSC este ușor de utilizat, așa că nu sunt necesare abilități și abilități speciale. Pentru întreținere, este suficient să citiți instrucțiunile clare. Pregătirea cafelei este la fel de ușor ca și utilizarea unui automat. Întreținerea aparatului de cafea este redusă la minimum. Pe ecran apar mesaje despre necesitatea detartrajului sau a risipei, a adăuga apă în rezervor. Contorul porțiilor de cafea preparate oferă acuratețea contului și este posibil să numărați diferite tipuri de băuturi. Și, de asemenea, blocați aparatul de cafea pe acest blat.

Pregătit pentru încărcături lungi

Aparatul de cafea Saeco AULIKA EVO TOP HSC este echipat cu un rezervor de apă lărgit de 4 litri și un recipient pentru boabe de cafea de 1 kg. Recipientul pentru deșeuri conține 40 de porții. Datorită acestui fapt, aparatul de cafea este perfect pentru unitățile cu trafic ridicat. Un model simplu, economic și confortabil de înaltă calitate, cu consum de energie de clasa A, are o secțiune detașabilă, lavabilă de preparare, rețetă și reglare a temperaturii.

Foto 6 Saeco AULIKA EVO TOP HSC