Foto 1 Saeco NEW ROYAL OTC

Top Model Royal îmbunătățit

Aparatul de cafea Saeco NEW ROYAL OTC este modelul One Touch Cappuccino al legendarei linii ROYAL, combinând armonios designul elegant și funcționalitatea. Cu o singură atingere, puteți pregăti cafea espresso aromată delicioasă, americano, precum și cafea și băuturi din lapte. Filtrul de cafea de încredere este echipat cu un buncăr mare pentru boabe și o interfață intuitivă. Puteți personaliza rețeta și puteți face 2 băuturi deodată. Ideal pentru utilizare acasă, birouri, saloane, piețe etc.

Interfață prietenoasă cu atingerea

La acest model, sistemul de control a fost îmbunătățit și este oferit un card modern de cafea. Există un buton separat pentru fiecare mod de gătit: Cafea, Espresso, Americano, Apă fierbinte, Lapte, Latte, Rețetă individuală. Pe panou sunt butoane tactile cu iluminare de fundal și design fotorealist. Și există și un ecran color cu pictograme, care simplifică complet procesul. Mesajele vă vor ajuta să controlați funcționarea mașinii de cafea și să efectuați întreținerea la timp.

Foto 2 Saeco NEW ROYAL OTC
Foto 3 Saeco NEW ROYAL OTC

Rasnita de cafea si cappuccinatore eficienta

Avantajul aparatului de cafea Saeco NEW ROYAL OTC este o râșniță de cafea puternică și fiabilă, cu bavuri conice din oțel. Acest lucru mărește suprafața de șlefuire și productivitatea, menținând în același timp aceleași dimensiuni într-un corp compact. Funcția de pre-măcinare pentru următoarea împușcare și pre-înmuiere pentru a crește extragerea espresso-ului mărește eficiența mașinii de cafea. Aparatul de cappuccino profesional încorporat vă permite să pregătiți cafea și băuturi din lapte cu un singur buton.

Reglați măcinarea și rezistența

Pregătiți cafeaua pe care o iubiți ajustând măcinarea și puterea cafelei. Există 7 niveluri de măcinare și 6 niveluri de rezistență din care puteți alege. Mai mult, măcinarea se efectuează imediat înainte de gătire, păstrând aroma în fiecare cană. În plus, puteți modifica temperatura de preparare pentru cea mai bună deschidere a boabelor de cafea de diferite soiuri și prăjiri. Bucurați-vă de gustul delicios al cafelei, ținând cont de toate preferințele dvs.

Foto 4 Saeco NEW ROYAL OTC
Foto 5 Saeco NEW ROYAL OTC

Containere incapatoare

Pentru un confort maxim la gatit, aparatul de cafea Saeco are un recipient de apa destul de mare cu un volum crescut de pana la 2,5 litri. Pentru boabele de cafea se folosește un buncăr cu o capacitate de 600 g. Datorită acestuia, aparatul prepară cu ușurință până la 50 de porții pe zi. Recipientul pentru deșeuri este conceput pentru 18-20 de porții și există un compartiment special pentru picături. Cu o dimensiune destul de compactă și o greutate redusă de 10 kg, aparatul de cafea oferă un grad ridicat de performanță. Puterea modelului este de 1400 wați.

Ușurință în utilizare și îngrijire

Aparatul de cafea Saeco NEW ROYAL OTC este gândit la fleacuri. La sfârșitul fiecărui ciclu se activează procesul de curățare automată a elementelor de lucru care interacționează cu rășinile de cafea. Astfel, aparatul de cafea va fi mereu curat, iar calitatea cafelei proaspăt preparate este mereu la vârf. Puteți folosi pahare de orice înălțime datorită ajustării distribuitorului, suportului. În plus, există o funcție utilă de oprire automată. Folosiți tot ce este mai bun pentru a vă bucura de cafeaua aromată preferată.

Foto 6 Saeco NEW ROYAL OTC