Spiritul de călătorie care este mereu cu tine

realme GT Master Edition este un smartphone șic, cu un design al renumitului meșter Naoto Fukasawa și o mulțime de funcții. Versiunea Voyager Grey are un panou din spate acoperit cu piele ecologică rafinată, iar forma sa cu nervuri seamănă cu capacul unei valize. Totul pentru a trezi spiritul de rătăcire în tine și a-ți aminti de sentimentele pe care le trăiești în timpul călătoriei. Creează o senzație de confort prin colorarea sa neutră, iar autograful designerului gravat pe ea subliniază unicitatea acestui look. În plus, gama include un model în elegantul Luna White, inspirat de strălucirea luminii lunii, Blue Sunrise cu nuanțe subtile și blânde de culoare și Cosmos Black cu o culoare neagră care este la fel de misterioasă ca spațiul.*

Vezi lumea prin telefonul tău

realme GT Master dispune de afișajul Super AMOLED super-neted și incredibil de luminos de la Samsung, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz pe care puțini o pot egala. Este capabil să afișeze culori bogate așa cum le vedeți în lumea reală și să ofere o defilare ultra lină la fiecare atingere. Este atât de bun încât te poți îndrăgosti de el dintr-o privire.

Tehnologie de proces de 6 nm și viteze de procesare fără precedent

Procesorul Snapdragon 778G 5G instalat în smartphone conține un nucleu principal Cortex-A78 tactat la 2,4 GHz, ceea ce îi crește performanța cu 40% față de generația anterioară de cipuri. La fel și GPU-ul Adreno 642L, care oferă o randare grafică cu 40% mai rapidă. Iar performanța sa combinată cu motorul AI de generația a șasea cu 12TOPS depășește orice așteptări.

Sistem de racire cu camera de vapori

realme GT Master Edition oferă o răcire eficientă cu cinci straturi, cu o cameră mare de vapori și un radiator mai mare care acoperă 100% din sursele principale de căldură. Vă permite să reduceți semnificativ temperatura sub sarcină și să mențineți performanța stabilă a telefonului.

O jumătate de oră pentru o încărcare completă

Cu 65W SuperDart Charge, nu veți pierde niciun minut așteptând. Îți poate încărca telefonul până la 100% în doar 33 de minute. În plus, bateria smartphone-ului acceptă și încărcarea blitz-ului în timpul jocului, permițându-vă să țineți pasul cu bătăliile sau să discutați cu prietenii.

Mod exclusiv de fotografie stradală

Fotografia este arta observației. Și pentru a vă putea transmite privirea asupra lumii, realme, în colaborare cu mulți fotografi profesioniști de stradă, a dezvoltat un mod special de fotografie stradală. Iti permite sa surprinzi rapid tot ce se intampla in fata ta in cadru si are la dispozitie DIS Snapshot, Instant Focus si Quick Zoom cu un set de filtre exclusive pentru fotografia stradala. Acum toată lumea poate deveni fotograf de stradă și poate să-și împărtășească viziunea unică.

Filtre pentru fotografie stradală

Adăugați un pic de farmec și stare de spirit fotografiilor dvs. cu filtrele de semnătură realme bazate pe efectele clasice ale filmului Kodak. Pentru a le crea, experții au petrecut peste 1440 de ore de experimente de culoare pentru a obține cele mai fiabile nuanțe.

Camere care impresionează

Camera principală de 64 MP poate face fotografii cu o rezoluție foarte mare de 9248 x 6936 pixeli. În comparație, această calitate îndeplinește cerințele pentru imagini pentru publicitate în aer liber și coperți de reviste în format HD. Camera principală este însoțită de un obiectiv cu unghi ultra-larg de 119° și de un obiectiv macro de prim plan. Iar camera Sony frontală de 32 de megapixeli cu algoritmi AI Beauty face posibilă realizarea de selfie-uri foarte detaliate și conversația confortabilă în chat-urile video.

Claritate în fiecare moment

Cu tehnologia DIS (instantaneu de imagine dinamică), puteți face fotografii clare chiar și atunci când sunteți scuturat, cum ar fi când mergeți pe stradă.

Noaptea este momentul pentru fotografii speciale

Algoritmii puternici ai Realme GT Master Edition permit camerei să funcționeze excepțional de bine în condiții de lumină scăzută. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul declanșator, iar restul se face prin algoritmul de reconstrucție cu mai multe cadre, care trece automat prin mai multe etape de procesare a imaginii. În plus, un mod special Pro Nightscape vă permite să reglați timpul de declanșare. Astfel, datorită vitezei de expunere super lente combinată cu mecanismul de reconstrucție cu mai multe cadre, puteți face cu ușurință fotografii profesionale de noapte.

Portrete mai vibrante

realme Dynamic Bokeh este ideal pentru utilizare pe timp de noapte. Poate transforma fundalurile în trasee de lumină dinamice, în timp ce opțiunea Portret neon imită efectul unei diafragme mari utilizate în filmări. Prin urmare, portretele realizate cu aceste efecte vă vor ajuta cu siguranță să vă remarcați.

NFC multifuncțional

Datorită modulului multifuncțional NFC, puteți duce o viață confortabilă fără carduri. Acum telefonul dvs. este cardul dvs. bancar, permisul, cardul de călătorie și multe altele.