19 niveluri de gatire

Te poti bucura de pana la 19 niveluri de gatire pentru fiecare zona a plitei, iar temperatura pentru fiecare zona se poate programa individual printr-o simpla atingere. Timpul de gatire selectat pentru fiecare zona este afisat pe panoul digital de control. Spatiul disponibil al plitei este maximizat, datorita pozitionarii in centru - fata a zonei de control de tip "touch".

Flexi Zone

Fiecare zona de gatit este echipata cu un set separat de comenzi si mai multe trepte de putere, pentru un control desavarsit al plitei. Astfel, poti verifica si regla cu usurinta intensitatea fiecarei zone de gatit. Cu plita Grundig, ai garantia ca mancarurile tale vor fi perfect gatite, de fiecare data.

Display Touch Control

Afisajul touch control iti ofera confortul deplin asupra fiecarei optiuni, printr-o singura atingere.

Plita cu inductie

Pasiunea pe care o pui in cinele pe care le pregatesti difera de a altora – de aceea, ai nevoie de tehnologii care sa iti asigure flexibilitate si optiuni variate.

Toate tehnologiile / Beneficii multiple

Booster

Functia Booster creste rapid temperatura plitei tale si iti permite sa incepi procesul de gatire cat mai curand posibil. Atingem noi standarde in materie de gatit.

Timer & Buzzer

Timerul & Buzzerul iti permit sa programezi un timp de gatire diferit pentru fiecare zona a plitei.

Plita cu inductie

Datorita undelor electromagnetice, aceasta plita cu inductie incalzeste doar suprafata recipientului. Acest lucru inseamna ca daca se varsa ceva, continutul nu se va lipi. Si, datorita suprafetei netede si plane a plitei, curatarea este mai usoara.