HomeWhiz - Ideile prind viata in bucatarie, conectivitate Smart.

Interfata intuitiva se imbina perfect cu design-ul minimalist al cuptorului interactiv Grundig. Cu ajutorul aplicatiei Homewhiz poti selecta functia de gatire, temperatura cuptorului, durata de coacere sau poti alege una dintre cele pana la 50 de retete internationale presetate din ghidul special dezvoltat. Mai mult, daca intampini o problema, poti gasi manualul cuptorului tau in meniul aplicatiei sau poti solicita ajutor specializat din meniul Help. De asemenea, in aplicatia Homewhiz, poti monitoriza de la distanta diverse functii ale cuptorului, cum ar fi timpul de gatire ramas sau daca temperatura setata a ajuns la nivelul dorit, toate acestea de pe telefon sau tableta. Nu in ultimul rand, aplicatia iti asigura conectivitatea si cu celelalte dispozitive smart de la Grundig.

Suprafata grill marita

Cele mai pretentioase retete pot fi acum gatite in cuptorul tau.

Cu un gratar reproiectat si redimensionarea elementelor de caldura, noile cuptoare Grundig distribuie in mod egal caldura in interiorul cuptorului si ofera o omogenitate de 98% pentru orice preparat.

HotAero Pro
Niciun colț ars sau zone necoapte

Tehnologia Hot AeroPro garanteaza rezultate perfecte de fiecare data si ajuta la prevenirea risipei alimentare. Noile cuptoare asigura distributia si circulatia uniforma a caldurii datorita designului interior ce a fost regandit si al elementelor de caldura. Gatesti omogen, precis si te bucuri de preparate apetisante si savuroase de fiecare data.

Cuptor incorporabil multifunctional

Descopera conectivitatea smart a electrocasnicelor Grundig, care iti aduc inovatia la varful degetelor si o fac accesibila printr-o apasare de buton in aplicatia HomeWhiz sau direct pe afisajul electronic al aparatelor.

Toate tehnologiile / Beneficii multiple

Booster

Functia Booster activeaza toate arzatoarele pentru a preincalzi cuptorul la temperatura setata.

Geam detasabil din sticla

Geamul din sticla securizata a usii cuptorului poate fi indepartata cu usurinta, pentru curatare si acces facil in interior.

Curatare Catalitica

Functia de curatare catalitica presupune utilizarea panourilor montate pe peretii cavitatii interioare a cuptorului pentru a preveni absorbirea grasimii si reducerea mirosurilor din timpul coacerii. In acest mod, poti renunta la agentii chimici si materialele abrazive de curatare.

Inchidere si deschidere amortizata a usii

Usa este dotata cu mecanisme silentioase de inchidere si deschidere amortizate.

Iluminare interioara cu halogen

Interiorul cuptorului este iluminat cu 2 lampi cu halogen pozitionate pe peretii laterali. Poti observa toate etapele procesului gatirii cu un consum mic de energie.

Display Touch Control

Face posibila supravegherea alimentelor in timpul gatirii, devenind unul dintre secretele tale pentru preparate culinare savuroase.

Steam Cleaning

Cuptorul se intcalzeste pana la 90°C si foloseste aburul pentru a inmuia murdaria. Acest lucru face curatarea mult mai simpla si mai ecologica, deoarece nu mai este necesara folosirea de detergenti.

Volum util 70 litri

Acum poti avea mai multi musafiri: capacitatea utilizabila a cuptorului de 70 de litri este echilibrul perfect de spatiu si functionalitate.