HotAero Pro
Niciun colț ars sau zone necoapte

Tehnologia Hot AeroPro garanteaza rezultate perfecte de fiecare data si ajuta la prevenirea risipei alimentare. Noile cuptoare asigura distributia si circulatia uniforma a caldurii datorita designului interior ce a fost regandit si al elementelor de caldura. Gatesti omogen, precis si te bucuri de preparate apetisante si savuroase de fiecare data.

Suprafata grill marita

Cele mai pretentioase retete pot fi acum gatite in cuptorul tau.

Cu un gratar reproiectat si redimensionarea elementelor de caldura, noile cuptoare Grundig distribuie in mod egal caldura in interiorul cuptorului si ofera o omogenitate de 98% pentru orice preparat.

Cuptor incorporabil multifunctional

Coacerea uniforma completata de autocuratarea pirolitica oferite de cuptorul tau Grundig sunt un duo inegalabil in bucatarie.

Toate tehnologiile / Beneficii multiple

Geam detasabil din sticla

Geamul din sticla securizata a usii cuptorului poate fi indepartata cu usurinta, pentru curatare si acces facil in interior.

Iluminare interioara cu halogen

Interiorul cuptorului este iluminat cu 2 lampi cu halogen pozitionate pe peretii laterali. Poti observa toate etapele procesului gatirii cu un consum mic de energie.

Pyro Clean

Optiunea inovativa incorporata de autocuratare pirolitica transforma grasimea si murdaria in cenusa printr-o simpla apasare de buton. Dupa finalizarea procesului poti indeparta foarte usor toata grasimea, petele si arsurile cu ajutorul unei lavete umede.

Display Touch Control

Face posibila supravegherea alimentelor in timpul gatirii, devenind unul dintre secretele tale pentru preparate culinare savuroase.

Steam Cleaning

Cuptorul se intcalzeste pana la 90°C si foloseste aburul pentru a inmuia murdaria. Acest lucru face curatarea mult mai simpla si mai ecologica, deoarece nu mai este necesara folosirea de detergenti.

Inchidere amortizata

Usa acestui cuptor are un mecanism de inchidere foarte silentios. Bucura-te de starea de liniste atunci cand gatesti retetele preferate.

Volum util 72 litri

Acum poti avea mai multi musafiri : capacitatea utilizabila a cuptorului a fost extinsa la 72 de litri. Este unul dintre cele mai mari cuptoare de pe piata cu un total brut de 89 de litri fara tavi si grilaje.

Cool Touch Door

Poti atinge in siguranta usa cuptorului tau, chiar si atunci cand temperatura interioara ajunge la 480°C. Patru tipuri de sticla asigura faptul ca temperatura usii cuptorului nu depaseste 70°C. Cand este utilizat in modul ventilatie, usa cuptorului nu depaseste 40°C.