Tehnologie avansata de uscare

Tehnologia avansata de uscare iti permite sa usuci rufele rapid si delicat, utilizand aceasta optiune la temperaturi mai scazute. Astfel, poti pastra aspectul de nou pentru mai mult timp, avand grija de rufele tale. Spalarea si uscarea hainelor nu au fost niciodata atat de simple si placute.

Eficienta sporita de condensare

Un sistem de uscare eficient, care - datorita ratei de condensare de peste 91% - elimina mai putina umezeala in camera. Astfel, obtii rezultate perfecte cu un consum minim de energie.

EXPRESS DRY 

Modul ExpressDry* deruleaza programul standard mai rapid decat alte uscatoare de 8 kg prevazute cu pompa de caldura. In acest mod o incarcatura de 8 kg poate fi uscata in 115 minute, adica cu 24% mai rapid decat folosind program standard cu un timp de uscare de 152 de minute.

*conform testelor interne. Pentru exemplificare s-au utilizat datele programului „Bumbac-uscare pentru impaturire” la o incarcare de 8 kg.

Design Gentle Wave

Modelul special proiectat al cuvei asigura o deplasare delicata a rufelor. Ofera conditii de uscare eficiente dar delicate pentru toate tipurile de tesaturi, ajutandu-le sa se pastreze ca noi mai mult timp.

Uscator de rufe

Grija pentru confort. Al tau si al hainelor tale.

Toate tehnologiile / Beneficii multiple

Wool Protect

Datorita centrifugarii cu viteza mica si unui algoritm special conceput, acest program previne frecarea fibrelor tesaturilor din lana. Astfel, rufele tale au intotdeauna parte de ingrijirea corespunzatoare.

Motor Eco Inverter

Spre deosebire de motoarele conventionale care functioneaza cu ajutorul periilor, motorul Eco Inverter dispune de o tehnologie avansata, pe baza de magneti. Acest lucru reduce frecarea si scade consumul de energie. In plus, motorul cu viteza variabila asigura uscarea delicata a hainelor, ca si cand ar fi fost intinse pe uscator.

Program TimeSaver

Rufe uscate, asa cum iti doresti! Selectezi durata de uscare dorita, chiar si la temperaturi scazute, iar uscatorul va functiona timpul ales indiferent de gradul de uscare al rufelor.