Cafea aromata la apasarea unui buton

Aparatul automat de cafea Saeco PHEDRA EVO este ideal pentru utilizare într-un birou mic, cafenea, hotel. Capacitatea de a alege o băutură și de a ajusta parametrii de preparare va satisface gusturile diferiților utilizatori. Veți putea folosi aproape orice dimensiune de cești și pahare, deoarece suportul pentru vase este ușor de reglat pe înălțime.

Foto 1 Saeco PHEDRA EVO 9GR
Foto 2 Saeco PHEDRA EVO 9GR

Porție gata într-o clipă

Aparatul de cafea Saeco PHEDRA EVO va prepara rapid o portie dintr-o bautura aromata, gustoasa, trebuie doar sa apasati butonul dorit de pe panoul de control. Puteți alege între diferite tipuri de cafea și băuturi de cafea cu lapte. Aparatul de cafea va pregăti ciocolată caldă, un milkshake folosind lapte praf și va încălzi apă clocotită pentru a face ceai.

Recipiente pentru ingrediente

Aparatul de cafea Saeco PHEDRA EVO are 4 recipiente pentru diferite ingrediente: cafea boabe, ciocolata, lapte praf, cafea instant. Datorită volumului crescut de containere, mașina nu necesită întreținere frecventă: conținutul containerelor durează mult timp.

Foto 3 Saeco PHEDRA EVO 9GR
Foto 4 Saeco PHEDRA EVO 9GR

Râșniță de cafea

Saeco PHEDRA EVO este echipat cu o râșniță de cafea de înaltă performanță, cu bavuri mari și puternice, cu o viteză de rotație moderată. Acest lucru vă permite să nu ardeți boabele de cafea în timpul procesului de măcinare, astfel încât gustul cafelei să nu fie stricat. Cafeaua proaspăt măcinată este introdusă imediat în unitatea de preparare, astfel încât toată savoarea și aroma merge direct în ceașcă.

Usor de intretinut

Aparatul de cafea are recipiente incapatoare pentru apa, cafea si zat, astfel incat nu trebuie sa efectuati proceduri frecvente de intretinere. Ciclul de spălare a sistemului se efectuează automat după fiecare pornire și înainte de fiecare oprire a mașinii. Funcția de decalcifiere îndepărtează orice calcar de pe suprafețele de lucru interne pentru a maximiza durata de viață a echipamentului.

Foto 5 Saeco PHEDRA EVO 9GR