Saeco PHEDRA EVO Cappuccino

Calitate profesionala de la Saeco

Aparatul automat de cafea Saeco PHEDRA EVO Cappuccino va fi echipamentul ideal pentru birouri de dimensiuni medii, cafenele, hoteluri si zone cu autoservire. Aparatul de cafea este pregătit pentru sarcini intense de lucru. Puteți folosi vase de orice înălțime, un suport special pentru căni joase împiedică stropirea cafelei la turnare. Fiecare buton are o denumire clară și vă ajută să faceți rapid o alegere.

Foto 1 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR
Foto 2 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR

Securitate

Toate părțile de deschidere și reglabile ale Saeco PHEDRA EVO Cappuccino restricționează accesul personalului necalificat. O cheie specială restricționează accesul la recipientele pentru apă, lapte praf, ciocolată și cafea, la setările râșniței de cafea și la unitatea de lucru.

Control simplu

Cu acest aparat de cafea, pregătirea băuturii tale preferate va fi o chestiune de câteva minute. Trebuie doar să apăsați butonul corespunzător, mașina se va ocupa de restul. Panoul de control intuitiv și afișajul mare vă vor ajuta să înțelegeți rapid funcționarea acestei mașini.

Foto 3 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR
Foto 4 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR

Selecție de băuturi

Saeco PHEDRA EVO Cappuccino prepară nu numai diverse tipuri de cafea și băuturi de cafea cu lapte. Functionalitatea sa include prepararea de ciocolata calda, milkshake-uri, ceai si chiar jeleu.

Cappuccinatore inovator

Tehnologia inovatoare de spumare a laptelui pregătește rapid spumă groasă și delicată de lapte pentru băuturile de cafea. Cantitatea exactă de spumă care este furnizată pentru o anumită rețetă este servită în ceașcă.

Foto 5 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR
Foto 6 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR

Rasnita de cafea avansata

Fiecare detaliu contează pentru cafeaua perfectă. De aceea, aparatul de cafea este echipat cu o râșniță de cafea îmbunătățită, cu o tehnologie unică de extracție și bavuri mai mari. Rasnita de cafea asigura stabilitatea macinarii, indiferent de umiditate si tip de cafea. În timpul procesului de măcinare, boabele nu se supraîncălzesc, datorită cărora se păstrează aroma bogată și gustul băuturii.

Îngrijire confortabilă

Pentru a petrece mai putin timp intretinerii, aparatul de cafea este dotat cu recipiente mari: pentru apa - cu 1,8 litri, pentru cafea - cu 1 kg, pentru zat - pentru 50 de portii. Toate părțile detașabile ale mașinii pot fi îndepărtate și spălate cu ușurință. Toate procedurile de curățare sunt pe cât posibil automatizate.

Foto 7 Saeco PHEDRA EVO Cappuccino 9GR