Foto 1 LAPTE Gaggia CADORNA

GAGGIA CADORNA LAPTE NEGRU

O atingere și cafeaua este gata

Aparatul de cafea Gaggia CADORNA MILK este ideal pentru utilizare acasa si in birouri mici. Performanța ridicată și asamblarea europeană de înaltă calitate permit mașinii să facă față cu ușurință sarcinilor grele. Recipientele încăpătoare pentru apă, cereale și zaț nu vă vor distra adesea atenția de întreținere. Prezența unui cappuccinatore automat va face posibilă prepararea băuturilor cu adăugarea de lapte la alegere. Aparatul de cafea poate pregăti simultan două căni de băutură proaspătă parfumată.

Rasnita de cafea incorporata

Aparatul de cafea Gaggia CADORNA MILK este echipat cu o rasnita de cafea productiva cu bavuri conice ceramice rezistente. Rasnita de cafea functioneaza aproape silentios, suporta capacitatea de a regla gradul de macinare in functie de tipul de cafea si preferintele utilizatorului.

Foto 2 LAPTE Gaggia CADORNA
Foto 3 LAPTE Gaggia CADORNA

Management convenabil

Gaggia CADORNA MILK este închisă într-o carcasă modernă laconică cu un afișaj mare, care afișează informații despre procesele de lucru ale mașinii. Apăsați butonul de pe unitatea de comandă, iar într-un minut vă puteți bucura de cafea proaspătă, revigorantă. Afișajul afișează, de asemenea, informații actualizate despre necesitatea procedurilor de întreținere.

Cappuccinatore

Cappuccinatore-ul complet automat va crea o spumă densă și bogată pentru o băutură cu lapte. Cappuccinatore este conectat la recipientul de lapte cu un tub special de silicon. Cantitatea necesară de lapte intră în cappuccinatore, unde este bătută până se formează o spumă aerisită, care este introdusă în ceașcă. Acest design este foarte practic: după prepararea băuturii, rezervorul de lapte poate fi depozitat în frigider pentru depozitare.

Foto 4 LAPTE Gaggia CADORNA
Foto 5 LAPTE Gaggia CADORNA

Abordare individuală a fiecărei rețete

Aparatul de cafea Gaggia CADORNA MILK vă permite să pregătiți cafeaua după rețete originale cu ajustarea tăriei băuturii, a volumului de apă și a laptelui per porție. Aparatul stochează până la 4 profiluri de utilizator cu setări individuale în memorie.

Încălzitor de pahare

O platformă specială cu încălzire pasivă menține ceștile calde. Turnată în căni calde, cafeaua își dezvăluie pe deplin gustul bogat și strălucitor și aroma rafinată. Cu LAPTE Gaggia CADORNA vă veți bucura de fiecare înghițitură din această băutură divină.

Foto 6 LAPTE Gaggia CADORNA