Altis ECOBOOST 3 WiFi

 Panou de încălzire Premium HD cu programare zilnică și săptămânală și senzor de prezență încorporat.
O nouă generație de convectoare care are proprietățile atât ale unui convector, cât și ale unui panou termic. Căldura de la un astfel de convector este distribuită în cameră simultan prin radiație termică și convecție naturală. Pentru producerea panoului frontal al convectoarelor Wi-Fi ALTIS ECOBOOST 3 se foloseste un metal mai gros (cu 20% mai gros fata de panourile pentru convectoarele conventionale), deci gradul de transfer termic este mult mai mare. Convectorul poate fi folosit atât ca dispozitiv principal, cât și ca dispozitiv suplimentar de încălzire.

Nu usucă aerul și nu face zgomot

Panou HD ALTIS ECOBOOST 3 Wi-Fi, echipat cu element de incalzire inchis care nu usuca aerul si nu face zgomot.

Afișaj informativ

Datorită afișajului LCD digital convenabil, puteți controla cu ușurință funcționarea dispozitivului. Funcția de programare EasyProg și senzorul de prezență facilitează setarea temperaturii dorite, atât pentru o zi, cât și pentru o săptămână, ceea ce va oferi utilizatorului confort maxim și economii de energie de până la 35% față de un convector mecanic.

Setări pentru toate ocaziile

Programatorul încorporat oferă 3 moduri de funcționare:
Manual / Program / Automat.
Senzorul de mișcare reduce semnificativ consumul de energie. Dacă nu sunt persoane în cameră, convectorul trece automat în modul de funcționare „Economy”. Când utilizatorul intră în cameră, convectorul pornește automat modul „Confort”. Datorită funcțiilor de mai sus și a termostatului electronic ultraprecis încorporat, puteți economisi până la 35% la energie electrică.

Instalare ușoară
Interior grozav

Panoul HD ALTIS ECOBOOST 3 Wi-Fi se va potrivi armonios în orice interior, iar fixarea pe perete cu un suport de încredere face instalarea simplă și convenabilă.

Protecție împotriva stropilor

ALTIS ECOBOOST 3 Wi-Fi sunt rezistente la stropire IP 24, astfel încât pot fi instalate în zone cu umiditate ridicată, inclusiv în băi.

Controlul smartphone-ului

Controlează-ți confortul termic oricând și oriunde cu aplicația Cozytouch!

Funcții

Modul WiFi încorporat

Acesta este cel mai „inteligent” dispozitiv de încălzire. Prin instalarea aplicației Cozytouch (disponibilă pe Google Play și Apple Store), nu vă puteți controla doar confortul de la distanță, ci și consumul de energie.

Programator încorporat

Programatorul încorporat vă permite să programați individual convectorul pentru o zi sau o săptămână și să reduceți semnificativ costul energiei electrice pentru încălzire.

Funcția Eco+Boost

Senzorii înregistrează prezența utilizatorilor în cameră și reglează temperatura de încălzire. În modul AUTO, economiile sunt de până la 35%!

HD two-in-one - design și funcționalitate

Tehnologia HD 2 in 1 este o dezvoltare inovatoare care combina un convector cu un panou termic. Designul panoului frontal asigură un transfer maxim de căldură, căldura este distribuită uniform în cameră datorită convecției și radiației termice.

Alege puterea de care ai nevoie

Acest model este realizat cu utilizarea de încălzitoare pentru mai multe capacități diferite.
Alege exact ceea ce ai nevoie.

1000W

1500W

2000W