Asistent credincios

Mixerul planetar Kenwood KVL 85.004 este soluția potrivită pentru bucătărie, deoarece dispozitivul high-tech îndeplinește mai multe funcții simultan și economisește spațiu pe desktop. Modelul oferă posibilitatea de a atașa mai multe duze simultan, ceea ce îi permite să funcționeze nu numai ca mixer planetar, ci și ca blender, robot de bucătărie, mașină de tocat carne și alte tipuri de echipamente. Gătitul unei mese complete cu mai multe feluri cu un robot de bucătărie compact de la Kenwood nu este un vis, ci o realitate absolută.

Design atent

O carcasă metalică fiabilă, cu piese de înaltă calitate, este o garanție a muncii sigure și confortabile cu produse de orice duritate. Îngrijirea produsului nu este dificilă, toate elementele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase, iar corpul în sine este rezistent la uzură și este suficient să îl ștergeți ușor cu un burete umed. Vasul principal incapator de 7 litri este din metal si este prevazut cu un maner comod, tinandu-se de care poti muta cu usurinta recipientul la nevoie (mai aproape de aragaz sau la frig).

Setări rapide

Un plus util la sistem va fi un temporizator pentru oprirea automată și propriile cântare încorporate. Setând momentul potrivit pentru biciuire, vă puteți desfășura treburile în siguranță, exact la timp, sistemul va opri alimentarea de la rețea. Cântarul încorporat vă va ajuta să cântăriți fiecare ingredient direct în bolul mixerului, ceea ce simplifică foarte mult procesul și economisește timp. 8 moduri de viteză consumă rațional electricitate prin alegerea puterii motorului.

Opțiuni utile

Capetele înlocuibile din oțel inoxidabil sunt sigure pentru sănătate și oferă un rezultat excelent de biciuire. telul voluminos funcționează cu orice texturi ușoare. Cremele, mousse-urile, biscuiții cu ea sunt pur și simplu perfecte. Cârligul dublu pentru aluat strâns, întărit cu o clemă laterală suplimentară, facilitează frământarea aluatului dens, fără riscul ca resturile alimentare să se lipească de pereți. O spatulă convenabilă „amar” este utilă pentru amestecarea ingredientelor într-o masă plastică omogenă.

Supliment interior elegant

Designul exclusiv se potrivește organic Kenwood KVL 85.004 în orice interior. Cu dimensiuni compacte de 370x400x230 mm, dispozitivul cântărește 11,5 kg, ceea ce asigură stabilitatea mixerului pe masă și capacitatea de a lucra în siguranță cu orice materie primă. Puterea motorului de 1,2 kW oferă o abordare universală pentru rezolvarea oricărei probleme casnice. Bateți mousse-ul de aer, frământați aluatul lichid sau strâns pentru clătite sau găluște - acest dispozitiv poate face totul.