Cea mai buna alegere

Mixerul planetar Kenwood KVC 85.004 gestionează cu ușurință o cantitate mare de lucru, garantând un rezultat impecabil de biciuire sau frământare. Sub „capota” modelului se află un motor puternic cu un sistem special de răcire, care protejează produsul de defecțiuni premature. Frământarea unui aluat strâns pentru găluște sau amestecarea ingredientelor pentru clătite, prepararea unei cremă de aer sau pregătirea unui biscuit pufos - nu există nicio sarcină de nerezolvat pentru puternicul „japonez” Kenwood.

Confort de operare

Motorul avansat Kenwood KVC 85.004 cu o putere de 1,2 kW funcționează la 8 viteze, care pot fi selectate în funcție de tipul și volumul produselor. Modul impuls permite motorului să funcționeze intermitent în loc de constant, ceea ce crește eficiența și în același timp reduce sarcina. O pereche de boluri interschimbabile vă permite să gătiți atât aluatul, cât și smântâna pentru tort în paralel, fără a fi nevoie să spălați constant vasele.

Rezultat perfect

Punctul culminant al modelului este cântarul încorporat în platformă, care vă permit să cântăriți rapid și precis fiecare ingredient direct în bolul mixerului. Nu este nevoie să folosiți dispozitive suplimentare, ceea ce economisește timp și efort. Prezența unui temporizator de oprire vă permite să setați ora exactă de biciuire și să vă ocupați cu calm de treburile. La ora specificată, sistemul va opri automat alimentarea, ceea ce vă va permite să mențineți consistența dorită a amestecului și să îmbunătățiți rezultatul gătirii.

Opțiuni necesare

Batitorul voluminos din oțel inoxidabil se ocupă cu ușurință de biscuiți delicati, cremă de unt sau proteine, mousse aerisită. O spatulă specială „amar” amestecă rapid produsele într-o masă omogenă, de plastic. Cârligul dublu puternic este ideal pentru frământarea aluatului dens și dur. Un capac de protecție pe bol va preveni stropirea ingredientelor, iar două boluri interschimbabile de 5 și 7 litri vă vor permite să gătiți două feluri de mâncare în paralel. Este posibil să completați modelul cu orice duze interschimbabile.

Design spectaculos

Carcasa metalică puternică păstrează aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp. Elementele de lucru din oțel inoxidabil vă permit să gătiți în siguranță din orice aliment. Metalul nu este supus coroziunii și nu reacționează cu acizii și alcalinele alimentare, este rezistent la schimbările de temperatură și este ușor de curățat. Pachetul util include 3 unități de duză interschimbabile și accesorii unice interschimbabile pentru biciuire, amestecare sau frământare eficientă.