Forță și fiabilitate

Fiabila mașină de bucătărie Kenwood KMX 750 va deveni regina absolută a bucătăriei dumneavoastră și va înlocui cu ușurință o întreagă gamă de alte aparate de uz casnic pentru tocat, feliat, tocat, tocat, bătut și frământat aluatul. O caracteristică distinctivă a acestui dispozitiv este un motor îmbunătățit de nouă generație, cu o putere de lucru de 1000 de wați. Un sistem special de răcire cu un răcitor suplimentar permite motorului să funcționeze mult timp fără supraîncălzire.


Estetică și frumusețe

Caroseria din metal arată elegant și prezentabil, iar gama extinsă de culori vă permite să alegeți opțiunea perfectă pentru un anumit interior. Vasul de lucru spațios de 5 litri vă permite să gătiți volume mari. Picioarele speciale cauciucate sunt responsabile pentru stabilitatea mașinii în timpul funcționării, dispozitivul nu alunecă și stă ferm pe masă.


Unicitate și putere

O funcție specială de amestecare planetară, datorită rotirii telului nu numai de-a lungul axei sale, ci și pe întreaga suprafață a vasului, vă permite să obțineți combinația perfectă a tuturor produselor și o textura uniformă, netedă a masei. Funcționarea Kenwood KMX 750 este reglată printr-o singură atingere. Viteza este schimbată fără probleme în șase poziții, iar modul puls de economisire este responsabil pentru creșterea eficienței fără sarcină inutilă a motorului.


Opțiuni și caracteristici

Prezența unei prize de viteză redusă în model vă va permite să conectați diferite duze la unitate, inclusiv un storcător, o presă alimentară cu diverse răzătoare și tocatoare, o mașină de tocat carne, o foaie de aluat înlocuibilă, o moară de cereale (pentru măcinare). făină acasă) și multe altele. Modelul oferă posibilitatea de a completa setul cu peste 20 de accesorii, iar o carte utilă de rețete vă va ajuta să creați un meniu interesant.


Calitate si fiabilitate

Kenwood KMX 750 este furnizat cu un cârlig integral metalic pentru frământarea aluatului de drojdie tare sau de găluște, precum și o duză clasică în formă de K pentru amestecarea spumei ușoare, texturi netede (pregătirea maionezei, sosurilor și dressingurilor, frișca de unt). În plus, există un tel puternic și de încredere pentru baterea maselor de aer, datorită căruia este posibil să bateți perfect smântâna, albușurile de ou sau să faceți un biscuit pufos.


Simplitate și confort

O deschidere speciala pe capac va permite sa adaugati sau sa adaugati ingredientele lipsa, direct in momentul framantarii, fara macar sa opriti masina, iar peretii transparenti fac posibila controlul procesului si a gradului de biciuire. Îngrijirea dispozitivului este extrem de simplă: toate piesele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase, corpul este suficient pentru a șterge cu o cârpă umedă.