Uscare rapidă.
Fără aextreme.
Acum, cu un cap nou pentru părul imposibil de gestionat.

5 atașamente pentru a crea stiluri diferite



Noua noastră tehnologie ascunde părul liber într-o singură lovitură. Pentru un stil neted, strălucitor.

Inspirați de stilisti profesioniști, am creat un nou capac pentru părul greu de gestionat, care ridică șuvițe lungi de păr folosind efectul Coanda și ascunde dedesubt părul mai scurt și rătăcit. Rezultatul este un stil elegant, de tip salon, acasă.

Conceput pentru diferite tipuri de păr

După testarea extinsă a diferitelor tipuri de păr în laboratoarele noastre, am creat o gamă de accesorii de coafare pentru diferite tipuri de păr. Și în procesul de îmbunătățire continuă a dispozitivelor noastre, un cap nou a fost proiectat pentru părul indisciplinat.

Sistemul inteligent de control al temperaturii vă protejează strălucirea părului.

Spre deosebire de alte dispozitive, uscătorul de păr Dyson Supersonic ™ măsoară temperatura aerului de peste 40 de ori pe secundă și reglează căldura. Acest lucru previne deteriorarea părului din cauza căldurii excesive și protejează strălucirea naturală.

Puternic și rapid

Micul dar puternicul motor Dyson V9 controlat digital se rotește până la 110.000 rpm. Combinat cu tehnologia Air Multiplier ™, creează un flux de aer controlat la viteză mare și presiune ridicată pentru o uscare rapidă și un stil impecabil.

Părul deteriorat împrăștie lumina

La temperaturi extreme, părul poate deveni fragil, provocând împrăștierea luminii în toate direcțiile, reducând cantitatea de lumină reflectată și, astfel, luminozitatea naturală a părului.

Părul sănătos reflectă lumina

Uscătorul de păr Dyson Supersonic ™ folosește un control inteligent al căldurii pentru a preveni temperaturile extreme și pentru a proteja părul de deteriorări.

Atașament de netezime pentru părul greu de gestionat

Ideal pentru un stil drept și neted. Ascunde părul încrețit sub fire lungi pentru un stil mai fin și mai strălucitor. Doar cu ajutorul aerului.

Atașament de netezime pentru părul greu de gestionat

Ideal pentru un stil drept și neted. Ascunde părul încrețit sub fire lungi pentru un stil mai fin și mai strălucitor. Doar cu ajutorul aerului.