Puternic și grațios

Elegantul Galaxy Tab S7 FE este confortabil și plăcut de ținut în mână. Corpul all-in-one cu o cameră concisă pe spate are un format subțire și un design minimalist care se potrivește oricărui mediu. Alege tableta care ti se potriveste cel mai bine: negru, argintiu, roz sau verde.

Profunzime uimitoare a imaginii și a sunetului

Vedeți cât de bogate și vibrante arată culorile pe ecranul de 12,4 inchi al tabletei. Acordați atenție celor mai mici detalii și cufundați-vă în ceea ce se întâmplă pe ecranul Galaxy Tab S7 FE, învăluit în sunetul extraordinar al AKG. Tehnologia Dolby Atmos și o pereche de difuzoare creează un sistem care reproduce un sunet atotcuprinzător.

Îmbunătățiți-vă productivitatea în toate direcțiile

Galaxy Tab S7 FE este echipat cu un procesor puternic Snapdragon 750G, astfel încât procesul de a juca jocuri și de a viziona videoclipuri este rapid și fluid. Performanța dispozitivului este potrivită pentru a efectua mai multe sarcini în același timp sau pentru a rula mai multe aplicații. Și pentru a avea la îndemână toate fișierele necesare, tableta acceptă un card microSD de până la 1 TB.

Bateria gata pentru performanța ta

Vor trece multe ore până când bateria de 10.090 mAh a Galaxy Tab S7 FE trebuie încărcată. Cu o singură încărcare a bateriei, această tabletă are până la 13 ore de redare video, astfel încât veți avea suficient timp să vă jucați și să lucrați. Pentru a restabili încărcarea, este oferit suport pentru încărcare rapidă de 45 W, astfel încât tableta va fi din nou gata pentru un maraton digital într-o oră.

Cameră cu focalizare clară

Schimbați orientarea ecranului atunci când efectuați apeluri video și camera frontală vă va menține în centrul cadrului. Pentru a vă recunoaște în mod clar cuvintele, în jurul afișajului sunt instalate 3 microfoane sensibile pentru o mai bună captare a vocii.

Mai mult decât un simplu stilou

S Pen-ul care vine împreună cu tableta are un timp de răspuns rapid și un vârf moale pentru o experiență plăcută. În plus, poate îndeplini multe funcții utile, inclusiv conversia textului scris de mână în text scris și editarea textului folosind gesturi. Iar pentru depozitarea S Pen-ului, există un suport magnetic pe partea laterală a carcasei care încarcă stiloul.

Nu ezita, scrie de mână

De la note rapide la un text ordonat

Pentru o organizare ușoară, notele pe care le scrieți se vor transforma în text tastat. Utilizați S Pen pentru a scrie în bara de căutare sau în titlul Samsung Notes, apoi luați note scrise de mână și transformați-le în text tastat printr-o singură apăsare a butonului stiloului.

Monturi și titluri de note

La crearea intrărilor, aplicația analizează cuvintele și sugerează titluri pentru fiecare notă individuală. Și pentru gestionarea ușoară a înregistrărilor, programul va oferi un hashtag, ajutându-vă să vă organizați datele dispozitivului.

Nu-ți reține creativitatea

Rețeaua PENUP este o platformă socială pentru interacțiunea oamenilor creativi. În cadrul acestei rețele, se poate comunica, partaja munca, se poate folosi șabloane și diverse metode de desen sau de artă.

Clip Studio Paint pentru opera ta de artă

Dă viață ideilor tale cu S Pen și Clip Studio Paint. Faceți ilustrații și creați benzi desenate cu storyboarding, pictură și multe altele. Profită de acces gratuit timp de 6 luni, pentru că este timpul tău să fii creativ și să dai viață ideilor tale!

Creați modele și stiluri unice

Utilizați mii de șabloane de editare pentru a crea un proiect sau un aspect unic. Creați materiale promoționale pentru rețelele sociale sau prezentări de produse cu un singur program. Și pentru a vă duce munca la următorul nivel, deblocați cel mai bun conținut și instrumente la îndemână cu Canva Pro.

Un flux de idei de neoprit cu Noteshelf

Datorită Noteshelf, aveți mai multe opțiuni pentru a lua note. Introdu textul așa cum vrei tu, folosind tastatura sau S Pen, pentru că în orice caz este la fel de familiar ca să faci artă sau să înveți. Și Noteshelf Club vă va ajuta să obțineți acces gratuit la sute de șabloane și coperți.

 

Faceți mai multe cu Samsung DeX

Cu Samsung DeX, puteți deschide cu ușurință fișiere dintr-o bară de activități simplificată și aveți acces la diverse aplicații. Găsiți cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie, deoarece comanda lor este sincronizată pe toate dispozitivele. Pentru confort maxim, utilizați tastatura Samsung pentru a lucra cu tableta la fel de eficient ca și cu un computer.

Crește-ți eficiența

Lucrați pe mai multe ecrane și faceți mai multe cu Galaxy Tab S7 FE. Cu Pair, puteți rula până la trei programe în același timp și tot ce trebuie să faceți este să faceți modificări în setările meniului Edge. Organizați aceste programe așa cum doriți, personalizând desktopul pentru proiectele dvs.

Comutați între dispozitive fără a pierde detalii

Utilizați mai multe dispozitive Galaxy în același timp prin sincronizarea cu Galaxy Tab S7 FE. Copiați textul pe tabletă pentru a-l lipi pe smartphone în timp ce navigați pe site-uri web pe diferite dispozitive. Cu Galaxy Buds, nu veți pierde un apel primit în timp ce vizionați un film pe Galaxy Tab S7 FE. În timpul unui apel primit, căștile se vor conecta la telefon și, după ce acesta se termină, se vor reconecta la tabletă.