MAI MULT DEPOZITARE PENTRU ALIMENTE PROASPE

PECULIARITĂȚI

vitrina alimentară

Folosiți spații de depozitare versatile! Produsele tale vor fi in perfecta ordine si le vei putea accesa intr-o clipa.

SpaceMax™

Cu până la 617 litri de spațiu utilizabil, puteți stoca și mai multă varietate de produse.

Răcire generală

Această tehnologie vă permite să distribuiți uniform aerul rece în toate compartimentele și să vă răciți toate produsele de înaltă calitate, indiferent unde se află.

LOCALIZAȚI ȘI RECUPERĂ-ȚI PRODUSELE MAI RAPID

VITRINA ALIMENTARE

Această vitrină este folosită de principiul „un frigider în frigider”. Datorită Food Showcase, produsele dumneavoastră vor fi în cea mai convenabilă ordine. Acum tu și familia ta poți găsi cu ușurință fructele, legumele și băuturile de care ai nevoie și le poți scoate rapid pe toate din frigider.

RĂCIRE ​​UNIFORMĂ A SPAȚIULUI INTERIOR

RĂCIRE ​​TOTALĂ

Acum produsele dumneavoastră vor fi răcite în mod egal indiferent de locul în care se află în frigider. Datorită tehnologiei All-Around Cooling, aerul rece curge cât mai uniform posibil, răcind produsele în mod egal în interiorul. Această abordare va permite alimentelor dumneavoastră să rămână proaspete pentru o perioadă lungă de timp, păstrându-și perfect gustul, aroma și aspectul.

OPERARE EFICIENTĂ ȘI DURAȚĂ LUNGĂ

INVERTOR DIGITAL

Noile tehnologii permit compresorului să își ajusteze în mod independent nivelul de sarcină în funcție de nevoia de răcire. Datorită acestui fapt, consumul de energie al frigiderului, nivelul de zgomot emis de acesta și uzura pieselor compresorului sunt reduse semnificativ. Astfel, invertorul digital nu numai că vă va permite să vă bucurați de liniște și să economisiți energie electrică, dar și să nu vă faceți griji pentru menținerea eficienței frigiderului. Durata de viață a compresorului este de aproximativ 21 de ani, ceea ce este confirmat de certificatul Asociației de tehnologie electrică, electronică și informațională din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker, VDE). Iar producătorul oferă o garanție pe o perioadă de 10 ani.

APARIȚIE ARMONIOSĂ

ELEGANȚĂ ȘI FINE

Lasă-ți bucătăria să arate cât mai modernă. Stilul minimalist al frigiderului îi va permite să se armonizeze perfect cu orice mobilier de bucătărie și electrocasnice - instalează-l așa cum te simți confortabil. Iar ușile frigiderului complet plate și mânerele ascunse care nu ies în afară nu numai că arată modern, dar oferă și un plus de confort în utilizare.

CONGELAȚI-VĂ ȘI REFREGĂȚI-VĂ ALIMENTELE ÎNTR-O INSTANTĂ

POWER COOL ȘI POWER FREEZE

Aceste funcții vă vor permite să răciți sau să congelați rapid alimentele, dacă este necesar. Când sunt activate, ele lansează un flux intens de aer în compartimentul congelator sau frigider, scăzând dramatic temperatura pentru o perioadă scurtă de timp. Power Cool vă va oferi posibilitatea de a răci instantaneu alimentele și băuturile pe care tocmai le-ați adus din supermarket. Și cu Power Freeze, puteți face rapid gheață, precum și congela carnea, peștele și alte produse. Congelarea rapidă permite conservarea mai bună a alimentelor, precum și conservarea mai eficientă a calităților sale utile și nutritive.

FACĂTOR DE GHEATĂ CONVENIENT ȘI EFICIENT

FĂRUTOR DE GHEATĂ TWIST

Datorită acestui aparat de gheață, puteți pregăti un număr mare de cuburi de gheață într-un timp scurt. Este suficient să rotiți mânerul dispozitivului - și o cantitate mare de gheață gata preparată va cădea într-un recipient special pregătit. Recipientul poate fi scos cu ușurință din compartiment și se spală rapid. Acum nu mai trebuie să vă faceți griji că dintr-o dată nu aveți suficientă gheață. Și puteți uita, de asemenea, de utilizarea incomodă a formularelor pentru congelare.

MAI MULTE FRUCTE ȘI LEGUME PROASPE

VEGE BOX (CUTIA MARE DE LEGUME)

Această cutie vă va permite să depozitați un număr mare de legume și fructe. Datorită volumului mare, este mult mai ușor să găsești cutare sau cutare produs în el, precum și să economisești spațiu liber pe alte rafturi ale frigiderului. Acum fructele și legumele tale vor fi mereu la îndemână și vor rămâne mult timp la fel de proaspete și parfumate ca și când tocmai le-ai fi adus din magazin.

FĂRĂ ALTE MIROSURI

ACTIV PROASPĂT

Filtrul activ vă va menține frigiderul proaspăt. Active Fresh absoarbe în mod activ toate mirosurile străine datorită prezenței cărbunelui activ. De asemenea, acest filtru elimină 99,9% din toate bacteriile și microorganismele care aderă la învelișul său exterior.