Pregătește-te pentru era Pro

iPhone 13 Pro Max combină un sistem de cameră puternic, cel mai rapid cip iPhone A15 Bionic, o baterie de lungă durată, securitate puternică și un afișaj uimitor cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Și totul este găzduit într-o carcasă robustă, cu clasificare IP68.

Fotografie 3 iPhone 13 Pro
Fotografie 2 iPhone 13 Pro

Stil înalt. Fiabilitate ridicată

Designul distinctiv pentru iPhone este disponibil în patru culori de lux, pentru a se potrivi fiecărui gust. Carcasa chirurgicală din oțel inoxidabil este completată de un panou frontal Ceramic Shield foarte puternic și de un panou din spate din sticlă mată texturată. Standardul de protecție la praf și umiditate IP68 vă permite să supraviețuiți situațiilor de urgență fără consecințe.

Arta fotografiei mobile

Sistemul avansat de cameră Pro oferă noi oportunități pentru fotografi începători și avansați. Datorită hardware-ului îmbunătățit, fiecare fotografie conține mai multe detalii. Și software-ul inteligent oferă acces la moduri și funcții vechi noi și îmbunătățite.

Fotografie 3 iPhone 13 Pro

Macro pentru fotografie și video

Sistemul unic de focalizare automată din camera cu unghi ultra larg vă permite să fotografiați de la o distanță de până la 2 cm și surprinde cu precizie cele mai fine nuanțe și detalii în fiecare fotografie. Acum puteți nu doar să fotografiați macro, ci și să înregistrați videoclipuri macro folosind încetinitorul și intervalul de timp.

Fotografie 4 iPhone 13 Pro

O noapte atât de luminoasă

Modul noapte este acum disponibil pentru orice cameră: camera largă captează de 2,2 ori mai multă lumină, iar camera ultra-largă captează cu 92% mai multă lumină atunci când înregistrați fotografii și videoclipuri. Orice fotografie de noapte, fie că este un portret sau o panoramă, iese uimitor de clară și luminoasă.

Fotografie 5 iPhone 13 Pro
Fotografie 6 iPhone 13 Pro

chiar mai aproape

Zoomul optic de 3x al noii camere de telefotografie de 77 mm surprinde fotografii și videoclipuri detaliate de la distanță. Când fotografiați de aproape, utilizați efectul de estompare a fundalului cu ajustarea adâncimii sau efectele de iluminare a studioului pentru modul Portret. Zoomul optic de 6x pentru întregul sistem de camere vă oferă mai mult spațiu pentru a vă exprima inspirația creativă.

Efect de film pentru regizori de film

Modul unic Efect cinematografic schimbă automat focalizarea de la un subiect la altul și surprinde videoclipuri cu fundal neclar care se poate pretinde a fi profesional. Puteți aplica o schimbare a focalizării sau puteți modifica adâncimea câmpului chiar și după încheierea fotografierii. Filmați cu orice cameră și simțiți-vă ca un regizor.

Fotografie 7 iPhone 13 Pro

Stiluri fotografice

Spre deosebire de filtrele foto, stilurile fotografice nu schimbă tonurile pielii oamenilor, ci sunt aplicate individual pentru fiecare parte a fotografiei. Utilizați șablonul Colorat, Vioi, Cald sau Cool pentru a vă face fotografia cât mai expresivă posibil și pentru a transmite cu acuratețe atmosfera din cadru. Alege stilul care iti place, iar in viitor acesta va fi aplicat automat.

Fotografie 8 iPhone 13 Pro

Capabilități ProRes

Cu iPhone 13 Pro Max, nu aveți nevoie de echipament profesional pentru a filma și edita videoclipuri ProRes sau Dolby Vision. Creați conținut de înaltă definiție, cu compresie scăzută și distribuiți-l pe rețelele sociale din mers.

Fotografie 9 iPhone 13 Pro

Lovitura Perfectă

Smart HDR 4 adaptează fiecare subiect și ajustează automat setările, până la nuanțele pielii, pentru fotografii clare și clare. În lumină ambientală scăzută, Deep Fusion analizează fiecare pixel și creează imaginea finală cu texturi și detalii precise.

Fotografie 10 iPhone 13 Pro

Selfie-uri uimitoare cu camera TrueDepth

Camera TrueDepth are toate modurile și funcțiile disponibile, cu ajutorul cărora poți crea selfie-uri minunate în orice condiții. Alimentat de procesorul A15 Bionic și camera TrueDepth, Face ID oferă o tehnologie de autentificare super-securizată.

Fotografie 11 iPhone 13 Pro

Rata de reîmprospătare adaptivă de până la 120 Hz

Ecranul Super Retina XDR cu tehnologia adaptivă ProMotion se schimbă automat de la 10 Hz la 120 Hz, în funcție de modul în care se află iPhone 13 Pro Max. Cu performanța grafică incredibilă a GPU-ului cu 5 nuclee bazat pe cipul A15 Bionic, aveți un dispozitiv serios pentru jucătorii activi.

Fotografie 12 iPhone 13 Pro