Nimic nu este imposibil cu iPhone 13

Experimentați cel mai avansat sistem de cameră dublă de 12 MP, superputerile chipului A15 Bionic, durata de viață extinsă a bateriei și o nouă perspectivă asupra durabilității și siguranței personale. Faceți cunoștință cu noul iPhone 13.

Fotografie 1 iPhone 13
Fotografie 2 iPhone 13 Fotografie 2m iPhone 13

Durabilitatea și stilul nu se întâmplă prea mult

Panoul frontal Ceramic Shield și panoul din spate din sticlă sunt acum și mai puternice. Corpul din aluminiu face construcția fiabilă și rezistentă la situații neprevăzute. Rezistența la apă IP68 a carcasei vă permite să supraviețuiți scufundărilor la o adâncime de până la 6 metri fără consecințe. Cinci culori de lux din care să alegeți fac posibilă găsirea opțiunii perfecte pentru toată lumea.

În diagonală chiar mai bine

Dispunerea inovatoare a sistemului cu două camere în diagonală a făcut posibilă utilizarea unei matrice mărite pentru camera cu unghi larg, precum și plasarea unui sistem modern de stabilizare optică în interior.

Fotografie 3 iPhone 13

Mai multe detalii, mai multe detalii

Captând cu 47% mai multă lumină, noua cameră cu unghi larg este capabilă să surprindă mai multe detalii în zonele întunecate ale unei imagini. Un sistem avansat de stabilizare optică a imaginii cu deplasarea senzorului oferă imagini clare și fluide în aproape orice mediu de fotografiere.

Fotografie 4 iPhone 13

Simte-te ca un regizor

În modul Efect cinematografic, puteți utiliza tehnica de ascuțire a focalizării de la un subiect la altul pentru a produce videoclipuri grozave demne de marele ecran. Algoritmii inteligenți determină automat când deplasarea focalizării va crea efectul maxim și îl aplică automat. Vrei să-ți editezi videoclipul după filmare? Adăugați un efect artistic de estompare și mutați focalizarea cu câteva atingeri. Nu devine mai ușor.

Fotografie 5 iPhone 13

Fiecare fotografie are propriul mod

În modul de noapte, chiar și în condiții de lumină slabă, obțineți fotografii luminoase și saturate. Modul Portret cu șase efecte de lumină estompează ușor fundalul pentru a vă aduce subiectul în prim-plan. Smart HDR 4 detectează până la patru persoane în cadru și optimizează individual setările de fotografiere pentru fiecare. În vizualizarea Amintiri din aplicația Fotografii, puteți crea prezentări de diapozitive cu fotografiile și videoclipurile preferate cu muzică din biblioteca dvs.

Fotografie 6 iPhone 13
Fotografie 7 iPhone 13

Stilurile fotografice sunt ceva nou

Stilurile foto vă ajută să setați scena și să vă faceți fotografiile emoționante. Spre deosebire de filtre, stilurile nu afectează nuanța pielii oamenilor, afectând fiecare zonă în mod individual din imagine. Alegeți stilul Colorat pentru a vă colora fotografia în culori strălucitoare, stilurile Warm și Cool vor spori tonurile aurii sau albastru moi, stilul Rich va adăuga profunzime culorilor și va face umbrele mai expresive. Alegeți stilul care vă place, iar pe viitor acesta va fi aplicat automat tuturor fotografiilor până când îl schimbați singur.

Selfie-uri uimitoare

Acum toate cele mai recente funcții și moduri sunt disponibile pe camera selfie. Selfie-urile tale sunt superbe ca niciodată. Face ID, care se bazează pe munca camerei TrueDepth și a procesorului A15, oferă un nou nivel de securitate pentru datele personale.

Fotografie 8 iPhone 13
Fotografie 9 iPhone 13

Există un loc pentru orice

Cantitatea minimă de memorie din iPhone 13 începe de la 128 GB, ceea ce înseamnă mult spațiu pentru fotografii și videoclipuri.

Ecran Super Retina XDR super-clar, super-luminos

Luminozitatea noului display OLED a crescut cu 28% la 800 cd/m². Acum afișajul este clar vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui. Și când vizionați conținut în HDR, luminozitatea crește la 1200 cd/m², astfel încât să puteți vedea nuanțele subtile de alb și negru în orice scenă. Reproducerea naturală și cea mai precisă a culorilor este realizată printr-o gamă largă de culori care îndeplinește standardele profesionale ale industriei filmului. Datorită densității mari de pixeli, orice imagine de pe afișaj arată incredibil de clară.

Fotografie 10 iPhone 13

Nou record de autonomie

Datorită tehnologiilor inovatoare de economisire a energiei, consumul bateriei a devenit și mai economic, iar durata de viață a bateriei este mai lungă. Acum iPhone 13 durează cu până la 2,5 ore mai mult la o singură încărcare.

Fotografie 11 iPhone 13

Uimitor A15 Bionic

Cipul unic A15 Bionic oferă moduri și stiluri foto fluide și rapide, protecție puternică a confidențialității, durată de viață extinsă a bateriei și multe altele. Viteza procesorului este cu până la 50% mai rapidă, iar viteza de procesare a graficii este cu 30% mai rapidă decât majoritatea celorlalte smartphone-uri.

Fotografie 12 iPhone 13