Monitor Samsung în loc de PC

Monitorul Samsung LS32AM700UIXUA cu Microsoft Office 3650 preinstalat vă permite să lucrați la el ca pe un computer chiar și fără un computer. Puteți lucra de la distanță conectându-vă la un computer situat la birou sau oriunde altundeva. Sistemul de asistență pentru divertisment oferă o oportunitate de a vă relaxa în timp ce vizionați un film sau jucați un joc interesant.

Foto 1 Samsung 32 LS32AM700UIXUA
Foto 2 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

E timpul să te odihnești

Monitorul Samsung LS32AM700UIXUA vă oferă acces rapid la servicii precum Netflix, YouTube și HBO, fără a vă conecta la un laptop sau PC. Difuzoarele încorporate și o telecomandă vă permit să vă relaxați și să vă relaxați în timp ce vizionați filmele preferate.

Calitate UHD de neegalat

Densitatea pixelilor UHD este de 4 ori mai mare decât a Full HD. De aceea imaginea de pe monitorul Samsung LS32AM700UIXUA fascinează prin profunzime, claritate și realism.

Foto 3 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Conexiune ușoară

Cu arhitectura port USB tip C cu un singur port, vă puteți păstra cu ușurință spațiul de lucru în ordine perfectă. Fără fire sau conexiuni suplimentare. Portul USB de tip C oferă alimentare, precum și transmisie de date și semnal între monitor și dispozitive.

Foto 4 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Wireless DeX pentru conexiune la smartphone

Utilizați aplicația Wireless DeX pentru a lucra pe monitor ca pe un computer. Suportul pentru aplicațiile mobile care sunt utilizate de obicei pe un smartphone, vă permite să desfășurați conferințe video, să lucrați cu documente și browsere populare. Datorită funcției Tap View, puteți vizualiza conținutul stocat pe smartphone-ul dvs. pe ecranul mare prin simpla atingere a smartphone-ului de cadrul monitorului.

Foto 5 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Compatibil cu Apple

Profitați la maximum de Samsung LS32AM700UIXUA și conectați-vă la monitorul dispozitivului dvs. Apple folosind tehnologia AirPlay 2. Sincronizați Samsung și MacBook pentru a crea o configurație cu două monitoare și încărcați cu ușurință orice conținut de pe iPhone pe monitor pentru a vedea fotografii sau videoclipuri pe ecran mare.

Foto 6 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Funcție de acces la distanță

Folosind caracteristica de acces la distanță, puteți studia și lucra pe computerul de birou din confortul casei. Office 365 este preinstalat, astfel încât să puteți lucra cu documentele și să le salvați în cloud, astfel încât să le puteți accesa de oriunde.

Foto 7 Samsung 32 LS32AM700UIXUA
Foto 8 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Control inteligent al luminozității

Funcția unică Adaptive Picture folosește un senzor de lumină ambientală încorporat pentru a detecta nivelurile de lumină ambientală și pentru a ajusta nivelurile de luminozitate pentru cea mai bună experiență de vizionare zi sau noapte.

Control vocal convenabil

Gestionați conținutul și aplicațiile, căutați filmele și emisiunile pe care le doriți, folosind asistentul vocal sau aplicația SmartThings. Monitorul inteligent Samsung LS32AM700UIXUA te aude și răspunde instantaneu la comenzile tale.

Foto 9 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Conectarea dispozitivelor externe

Fără setări manuale și căutări în meniu. Funcția inteligentă Automatic Source Switch+ detectează automat dispozitivele externe chiar în momentul în care sunt conectate și realizează setările corecte pentru afișarea semnalului video de la dispozitive pe ecranul monitorului.

Foto 10 Samsung 32 LS32AM700UIXUA

Avantaj în orice joc

Funcția Ultrawide Game View convertește ecranul într-un format 21:9 pentru a se potrivi întregii scene de joc fără fragmente tăiate. Simțiți realismul jocului și pregătiți-vă pentru o victorie convingătoare.

Foto 11 Samsung 32 LS32AM700UIXUA