Putere de aspirare constantă fără încurcături în perie

Aspiratorul CycloneForce este echipat cu o turbină Anti-Tangle cu o grilă care previne formarea bulelor de păr și a resturilor care înfundă calea de lucru. Drept urmare, puterea de aspirare a aspiratorului rămâne constantă și nu trebuie să pierdeți timpul îndepărtând manual părul și alte resturi.
Pe baza rezultatelor testelor din laboratorul companiei. Testele au fost efectuate într-un ventilator cu turbină, care a fost folosit pentru a îndepărta părul de animale de pe podea.

VC05K71F0HB

Ușoare și ușor de utilizat

Acest aspirator dispune de revoluționarul Motion Sync Design™, care decuplează corpul pivotant de roți, permițând aspiratorului să se deplaseze la viraje ascuțite mult mai rapid și mai ușor. Aspiratorul este echipat cu roți convexe, care asigură o mișcare mai stabilă și împiedică înclinarea sau răsturnarea aspiratorului. Roțile mari și goale sunt proiectate pentru a se deplasa fără probleme și rapid, cu un efort minim.

VC05K71F0HB

Eficienta energetica

Vă pasă de mediu? Acest aspirator este certificat ca fiind eficient energetic, deci consuma mai putina energie. Are unul dintre cele mai înalte cote de eficiență energetică conform reglementărilor UE în materie de energie. Bucurați-vă de performanțe excelente de curățare și de eficiență energetică semnificativ mai mare.

VC05K71F0HB

Respirați aer curat

Ați avut vreodată alergie la praf după curățare? Sistemul de filtrare a prafului și alergenilor va minimiza pătrunderea particulelor de praf și a alergenilor înapoi în cameră - certificat de SLG.
Pe baza datelor interne. Pentru o performanță optimă, curățați filtrul în mod regulat.

VC05K71F0HB

Găsiți cu ușurință accesoriile de care aveți nevoie

Accesoriile de curățare sunt atașate de mânerul aspiratorului, astfel încât nu le veți pierde niciodată. Experimentați confortul curățării non-stop.

VC05K71F0HB

Perii periei nu se înfundă cu păr

Datorită dispozitivului special Anti-Tangle Tool, globurile de lână și resturile nu se blochează în tuburi și sunt trimise direct la colectorul de praf. Drept urmare, puterea de aspirare a aspiratorului rămâne constantă și nu trebuie să pierdeți timpul îndepărtând manual părul și alte resturi.
Bazat pe teste interne. Testele au fost efectuate pe un cap de perie folosit pentru a îndepărta părul de animale de pe podea.

VC05K71F0HB