Puternic și ușor

Aspiratorul Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK face față perfect problemei podelelor murdare. Cu o singură trecere, aspiratorul îndepărtează eficient și eficient tot praful și resturile de pe diferite suprafețe datorită puterii de aspirare crescute și unei duze inovatoare cu o fixare perfectă pe podea.

Fotografie 1 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK

Protecția turbinei împotriva părului încurcat

Turbina aspiratorului este echipata cu o grila speciala care colecteaza lana si parul si nu permite ca resturile sa afecteze eficienta curatarii. Acum vă puteți concentra pe curățenie și nu pe îndepărtarea resturilor blocate.

Fotografie 2 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK

Curățare puternică

Motorul puternic menține o putere de aspirare constantă ridicată, peria specială aderă strâns pe podea și oferă un rezultat excelent de curățare pe toate suprafețele dintr-o singură trecere.

Foto 3 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK

Protecție împotriva încurcăturii

Datorită duzei fără încurcături, nu trebuie să pierdeți timp curățând manual părul și părul. Toate resturile intră direct în recipient și nu înfundă peria, permițându-vă să curățați întreaga casă rapid și eficient.

Foto 4 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK

Curățare ușoară a recipientului

Pentru a goli coșul de gunoi Easy, apăsați pur și simplu butonul, întoarceți coșul și deschideți capacul. În interiorul containerului nu există colțuri și coturi complexe în care gunoiul poate fi comprimat. Pur și simplu înclinați recipientul astfel încât tot conținutul său să cadă în coș.

Fotografie 5 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK

Greutate redusă - curățare confortabilă

Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK cu container de deșeuri cu 25% mai ușor cântărește mai puțin decât alte modele de aspiratoare. Aspiratorul se deplasează cu ușurință prin casă și face curățarea cât mai simplă și ușoară posibil.

Foto 6 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK
Foto 7 Samsung Cyclone Force VC05K51F0VP/UK

Duze pentru diferite sarcini

Duzele din kit ajută la curățarea rapidă și eficientă a diferitelor suprafețe: de la un covor pufos până la locuri greu accesibile sub mobilier și în colțuri.