Bare de protecție pe laterale

Aspiratorul Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK este conceput pentru o mișcare confortabilă în avion. Barele de protectie in forma de S situate pe suprafetele laterale ale caroseriei sunt responsabile de siguranta mobilierului. Acestea atenuează impacturile bruște, astfel încât să te poți deplasa cu ușurință cu un aspirator dintr-o cameră în alta fără a te teme că vor apărea zgârieturi pe suprafața mobilierului sau pe corpul echipamentului.

Fotografie 1 Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK
Fotografie 2 Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK

Aspirator de inalta performanta

Modelul de 550 W a devenit cheia pentru curățenia casei tale. Folosește cel mai puternic sistem de aspirare cu ciclon Cyclone Force Plus, datorită căruia murdăria și resturile sunt colectate în interiorul containerului, prinse în cuie pe pereți. Prin filtrarea particulelor mici, aspiratorul eliberează masa de aer de elementele care interferează cu respirația. Adăugați la aceasta tehnologia de intrare directă a resturilor în recipient - obținem un dispozitiv universal care trage perfect, chiar și atunci când există mult păr și lână în jur.

Golire ușoară a rezervorului

Containerul cu sistem simplificat de curățare a devenit una dintre cele mai importante părți ale Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK. Are 1,3 litri de conținut, ceea ce vă va permite să efectuați o curățare completă fără a turna gunoiul de mai multe ori pe ciclu. Cu acces ușor la conținut (doar scoateți rezervorul de la bază apăsând butonul „Apăsați” și deschideți capacul), veți petrece doar câteva secunde curățând rezervorul. Prin răsturnarea recipientului de deșeuri, veți scăpa de murdărie fără a o atinge cu mâinile.

Foto 3 Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK
Fotografie 4 Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK

Perie anti-încurcare

Versiunea prezentată a componentei este excelentă pentru proprietarii de animale de companie. O suprafata mare de prindere, impreuna cu o aderenta de inalta calitate la suprafata de curatat, garanteaza rezultate perfecte de curatare, indiferent cat de murdara este incaperea. Puteți prelucra nu numai podeaua, ci și mobilierul, unde părul de animale de companie se instalează adesea.

Chiar mai mic și mai ușor

Cu o masă de 4,5 kg, aspiratorul Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK a devenit unul dintre cele mai mici și mai ușoare ca greutate (cu 16% mai ușor decât predecesorii săi). Acest format vă va permite nu numai să îl mutați pe roți, ci și să îl purtați în mâini atunci când trebuie să ajungeți în zone îndepărtate ale casei. Un singur instrument pentru toate operațiunile.

Fotografie 5 Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK
Foto 6 Samsung Anti-Tangle VC05K41F0VR/UK

Cel mai pur aer

Filtrele își îndeplinesc perfect funcțiile, curățând spațiul de aer de tot felul de contaminanți care nu permit sistemului respirator să funcționeze pe deplin. Filtrele multistrat care elimină alergenii de diferite diametre vor fi cheia nu numai pentru puritatea vizuală, ci și pentru purificarea completă a masei de aer.