Sunet puternic și clar de la Panasonic

Căștile Panasonic RZ-B100WDGC se potrivesc perfect pentru canalul auditiv și vă permit să ascultați muzică ore întregi. Factorul de formă wireless, controlul convenabil și durata lungă de funcționare autonomă fac din căști un dispozitiv practic și modern, perfect pentru utilizarea zilnică.

Фото 1 Panasonic RZ-B100WDGC
Фото 2 Panasonic RZ-B100WDGC

Ergonomie confortabilă

Datorită formei ergonomice și greutății reduse, căștile Panasonic RZ-B100WDGC se așează ferm și confortabil în urechi. În doar câteva minute, veți uita că purtați căștile și vă veți putea bucura pe deplin de experiența auditivă.

Calitate excepțională a sunetului

În ciuda factorului de formă compact, diametrul driverilor Panasonic RZ-B100WDGC este mărit la 13 mm, ceea ce permite căștilor să redea frecvențele înalte curate și luminoase, precum și să amplifice puterea baselor. Extinderea gamei dinamice vă permite să vă bucurați de orice tip de muzică, de la hiturile moderne până la compozițiile clasice.

Фото 3 Panasonic RZ-B100WDGC
Фото 4 Panasonic RZ-B100WDGC

Și mai multă muzică

Cu o încărcare completă, Panasonic RZ-B100WDGC oferă până la 4 ore de redare muzicală și convorbiri. Carcasa de încărcare Panasonic RZ-B100WDGC, cu baterie încorporată, asigură în plus până la 12 ore suplimentare de redare.

Rezistente la umeditate

Datorită protecției carcasei conform standardului IPX4, căștile nu se tem de umezeală și vă permit să nu renunțați la muzică în timpul unei plimbări sub ploaie sau unui antrenament activ la sală.

Фото 5 Panasonic RZ-B100WDGC
Фото 6 Panasonic RZ-B100WDGC

Tehnologie Bluetooth modernă

Datorită tehnologiei de conectivitate wireless Bluetooth 5.0, căștile se conectează ușor la smartphone și susțin o conexiune stabilă, fără distorsiuni și întârzieri. Puteți folosi căștile fie în pereche, fie separat, pentru a asculta muzică și pentru a controla situația din jur.

Control complet cu o simplă atingere

Doar atingeți căștile pentru a controla muzica, pentru a răspunde la apeluri sau pentru a le respinge.

Фото 7 Panasonic RZ-B100WDGC
Фото 8 Panasonic RZ-B100WDGC

Control vocal

Datorită serviciilor Siri și Google Assistant încorporate, gestionarea căștilor devine și mai simplă. Pentru a apela asistentul vocal, este suficient să atingeți doar panoul tactil de control.