ÎNTOTDEAUNA PROASPAT.
ASTA ESTE CEEA CONTEZA
TEHNOLOGII
Principalele caracteristici:
Tip de4-uși
Clasa de climăSN/N/ST/T
Clasa energeticaA+
Volumul total470L (H*: 337, M*: 133)
Dimensiuni (lxlxh)83,3x64,8x189,8 cm
CuloareSticla Neagra
BIO PUR
ALLOY
COOLING™
COMPLET
INVERTOR

RĂCIRE ​​DUBLĂ
UMIDITATE ȘI ZONE
FLEXIBILE
CHEIA PENTRU PROSPESOAREA
RĂCIRE ​​DUBLĂ
2 sisteme de răcire independente
Un frigider convențional controlează temperatura frigiderului cu 1 sistem de refrigerare în congelator. Acest lucru poate provoca temperaturi instabile. Sistemele duble de refrigerare TOSHIBA vă permit să controlați în mod independent temperatura frigiderului și congelatorului, asigurând un control precis al temperaturii și fără amestecarea mirosurilor.
Ca rezultat, alimentele au o perioadă de valabilitate semnificativ mai lungă, păstrând în același timp același conținut de umiditate, culoare și formă ca în ziua achiziției!
TEHNOLOGII INTELIGENTE
BIO PUR
Pure BIO cu Plasma Module produce ioni și electroni care pot ucide bacteriile, pot neutraliza mirosurile și pot purifica aerul pentru a menține alimentele proaspete mai mult timp. Rata de eliminare a trimetilaminei este > 90%, iar rata de îndepărtare a stafilococilor și a bacilului de fân este > 99%
UMIDITATE ȘI ZONE FLEXIBILE
Un container de umiditate oferă 2 niveluri de umiditate, iar un container flexibil oferă 3 opțiuni flexibile care vă permit să creați diferite soluții de depozitare pentru toate tipurile de produse.
SISTEM DE RĂCIRE ​​MULTIFLOW
Designul de evacuare a aerului oferă o structură multiplă, astfel încât frigul să nu sufle direct pe alimente. Fluxul de aer la 360° previne pierderea umidității și se menține proaspăt mai mult timp.
ALLOYCOOLING™
Tehnologia de răcire 360 ​​Alloy reduce temperatura mult mai repede, răcind uniform frigiderul
SENZORI DUBLI DE TEMPERATURA
Senzorii de temperatură detectează automat diferențele de temperatură a alimentelor, ajustând în mod independent temperatura din interior și prevenind fluctuațiile excesive de temperatură.
COMPLET INVERTOR
Frigiderul TOSHIBA vine cu 2 invertoare: un compresor inverter si un ventilator inverter, care functioneaza la aceeasi frecventa, asigurand racire rapida pentru a pastra prospetimea initiala a alimentelor. Când temperatura din interior este mai mare decât temperatura setată, 2 invertoare încep să accelereze în același timp pentru a oferi un flux de aer rece mai mare decât frigiderele convenționale. Acest sistem de feedback rapid asigură întotdeauna cele mai bune condiții pentru toate felurile de mâncare.
PROIECTA
CONTROL INTELIGENT CU
PANOU DIGITAL
Controlați cu ușurință
temperatura frigiderului
atingând panoul digital:
temperatură curentă,
răcire rapidă, mod dezghețare /
super congelare.
18 secțiuni
Un frigider spațios
, cu un volum total de 470 L și 18
secțiuni diferite, facilitează aranjarea ingredientelor alimentare, astfel încât acestea să rămână proaspete mai mult timp.
ușurință de extracție
Sertarele pot fi scoase cu ușurință
când ușa este deschisă la 90°.
Frigiderul este ușor de așezat
pe perete
ALTE
TAVĂ DE TRAGĂ UȘOR
Designul tăvii
extensibile vă permite să scoateți în mod convenabil
produsele, fără a le îndepărta unul câte unul.
CONTAINER DETRACT
Containerele pot fi scoase cu ușurință fără a fi nevoie să fie îndepărtate complet.