DESCOPERI

Plite cu inductie

PARTENERUL TĂU IDEAL ÎN BUCĂTĂRIE

Plita cu inducție vă va ajuta să vă perfecționați abilitățile culinare. Se încălzește mai repede decât orice alt tip de plită - poți începe să gătești imediat. In plus, se regleaza foarte usor parametrii doriti, astfel incat sa fii sigur de rezultat daca prepararea unui fel de mancare (caramel, patiserie, friptura) necesita respectarea stricta a regimului de temperatura.


BENEFICII SUPLIMENTARE ALE INDUCȚIEI

SUPRAFAȚA RECE, BUCĂTARE SIGURĂ

Tehnologia inteligentă de inducție doar încălzește tigaia și alimentele din ea. Suprafața din jur rămâne mereu rece. Fara reziduuri de ars pe suprafata eleganta plana, ceea ce inseamna fara murdarie. In plus, incalzirea incepe doar cand pui vasele la suprafata. Dacă nu există vase, nu există încălzire, ceea ce înseamnă că bucătăria dumneavoastră este garantată în siguranță deplină.

ÎNCĂLZIRE PRECISĂ, REZULTATE EXCEPTIONALE

Ușor de obținut rezultate profesionale. Plitele cu inducție AEG sunt echipate cu un glisor convenabil care vă permite să schimbați temperatura de încălzire de la mare la scăzută în câteva secunde. Gătitul unei fripturi de somon crocant și roșu este la fel de ușor ca ciocolata fierbinte fragedă.

MAI RAPID DECIT ORICE ALTA PLATA

Plitele cu inducție se încălzesc mai repede decât alte plite. Acum viteza cu care gătiți vechi și încercați mâncăruri noi va fi mai rapidă. Plitele cu inducție sunt echipate cu senzori intuitivi care vă permit să creșteți și să scădeți instantaneu temperatura. Plita cu inducție se răcește instantaneu imediat după ce a fost oprită.

Încălzire rapidă

Folosiți butonul PowerBoost pentru a fierbe rapid apa. Poate fi folosit și în cazurile în care este necesară o încălzire rapidă, cum ar fi prăjirea cărnii.

Faceți o pauză în timp ce gătiți

Întreruperea procesului de gătit poate duce adesea la rezultate dezastruoase. Apăsați butonul „Stop and Start” pentru a întrerupe încălzirea și apăsați din nou acest buton pentru a porni.

Capotă care nu necesită atenția ta

Hob2Hood controlează automat hota în funcție de ceea ce se gătește pe plită.