TEHNOLOGIA ADAPTIVĂ ADAPTTECH

Numai produse proaspete

Acest sistem inteligent menține temperatura optimă în frigider indiferent de cât de des îl deschideți. Sistemul monitorizează constant utilizarea frigiderului și reglează temperatura pentru a preveni orice creștere a acesteia și pentru a menține prospețimea produselor.


Legume și fructe incredibil de proaspete

Unul dintre cele mai mari containere de pe piață pentru fructe și legume, CrispZone, cu controlul umidității HumidityControl, este conceput pentru a menține prospețimea produselor datorită temperaturii scăzute și posibilității de a regla nivelul de umiditate.

Fără mirosuri neplăcute

Sistemul de ventilație MultiFlow 360° furnizează aer ionizat prin 14 orificii, creând o temperatură uniformă pe fiecare raft. Ionii încărcați negativ eliberați în spațiul interior al frigiderului elimină mirosurile neplăcute și creează un microclimat natural, menținând astfel mediul ideal pentru produsele proaspete.

Fără dezghețare obositoare

Unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață, instalat în compartimentul de congelare, previne formarea gheții și a brumei. Astfel, nu trebuie să dezghețați compartimentul de congelare și poți utiliza spațiul mai eficient. Ambalajele produselor nu se lipesc între ele, păstrând ordinea în congelator.

Control intuitiv

Comutatorul central cu iluminare facilitează setările, afișând doar parametrul selectat și conferind frigiderului un aspect elegant.

Fără restricții la deschiderea ușii

Posibilitatea de a deschide ușa sub un unghi drept înseamnă că toate rafturile și containerele pot fi trase complet afară. Această soluție permite amplasarea frigiderelor lângă perete, lângă mobilierul de bucătărie sau alte aparate.

Nivel redus de zgomot

Acest frigider funcționează la un nivel de zgomot de doar 38 dB. Este la fel de liniștit ca un șoaptă. Această funcționare silențioasă a fost realizată prin utilizarea unei izolații de înaltă calitate și a soluțiilor inovatoare ale sistemului de răcire.