TEHNOLOGIA ADAPTTECH

Un frigider combinat, care vă înțelege obiceiurile

Acest sistem inteligent a fost creat pentru a menține o temperatură constantă în frigider, indiferent de cât de des deschideți ușa. Frigiderul monitorizează și analizează în permanență modul în care îl utilizați și gestionează temperatura pentru a preveni orice creștere a temperaturii, asigurând menținerea alimentelor în stare proaspătă și scăderea consumului de energie.


NoFrost Plus

Una dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață, instalată în congelator, previne acumularea stratului de chiciură și gheață pentru a menține consumul redus de energie. Prin urmare, utilizarea capacității de stocare este optimă, iar dezghețarea și curățarea părții interioare a frigiderului nu mai este necesară. Pachetele sau bucățile de produse congelate nu se vor lipi unele de altele, ceea ce va asigura curățenia și ordinea în congelator.

MultiFlow 360°

Tehnologia IonAir generează ioni încărcați negativ în interiorul dispozitivului, care sunt distribuiți uniform în tot frigiderul datorită noului sistem MultiFlow 360°. Aerul îmbogățit cu acești anioni păstrează gustul produselor și îndepărtează mirosurile neplăcute.

CrispZone

Sertarul spațios CrispZone este proiectat pentru a păstra nutrienții și pentru a prelungi prospețimea alimentelor. Datorită temperaturii scăzute produsele alimentare își păstrează calitățile pentru mai mult timp.

FastFreeze

Funcția FastFreeze îngheață produsele la temperatura de -24°C pentru a păstra toate substanțele nutritive din alimente. După aproximativ 2 zile, funcția este oprită automat, iar temperatura congelatorului revine la setările inițiale.

Slot-in

Grație noii construcții inserate acest frigider combinat se va potrivi elegant în bucătăria voastră oferind în același timp o capacitate de stocare foarte mare.

Easy cleaning

Datorită acoperirii interioare lucioase și netede, frigiderele Gorenje GardenFresh sunt extrem de ușor de curățat, asigurând utilitatea și siguranța produselor.

KitchenFit

Grație noii construcții inserate acest frigider combinat se va potrivi elegant în bucătăria voastră oferind în același timp o capacitate de stocare foarte mare.

SuperSilent

Frigiderul cu congelator funcționează cu un nivel al zgomotului de doar 38 dB, adică la fel de silențios ca o conversație în șoaptă între două persoane. Această funcționare silențioasă este rezultatul unei izolații excelente și a soluțiilor inovatoare aferente sistemului de răcire.

EasyTray

Sertarul special conceput sub formă de tavă într-un compartiment congelator vă permite să aveți o imagine de ansamblu excelentă asupra articolelor congelate depozitate – chiar și cel depozitat în spate nu poate fi trecut cu vederea. Poziția sertarului este pe partea superioară a congelatorului. Sertarul poate fi scos până la poziția finală în care puteți ajunge la toate lucrurile din sertar

LedLight

Iluminatul cu LED-uri a frigiderelor oferă o iluminare excelentă şi foarte eficientă. Acesta servește de treizeci de ori mai mult decât lămpile convenționale și consumă până la zece ori mai puțină energie.

EcoMode

În cazul absenței voastre îndelungate puteți seta regimul de economisire a energiei frigiderului, întrucât ușile sunt închise tot timpul.

F (energy efficiency)

Electrocasnicele care au peste 15 ani vechime consumă cu până la de trei ori mai multă energie decât cele noi. Noile modele Gorenje sunt prevăzute cu izolație termică, electrocasnicele se mândresc cu etanșeitate sporită a ușii, componente ale sistemului de răcire de ultimă generație și reglaje electronice care reduc consumul de curent la minim.