Visele devin realitate cu Xiaomi

Xiaomi 11 Lite 5G NE este conceput pentru a fi o plăcere de utilizat. Bucurați-vă de imagini super-clare pe ecranul FHD+ de 6,55 inchi cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz și suport Dolby Vision. Platforma mobilă puternică bazată pe Qualcomm Snapdragon 778G demonstrează stabilitate și performanță incredibilă în orice sarcină. Sistemul de cameră de 64 MP vă oferă capacități foto și video uimitoare. Bateria de 4250 mAh oferă o zi întreagă de viață a bateriei fără limite.

Fotografie 1 Xiaomi 11 Lite 5G

Comunicarea viitorului

Având în vedere cererea în creștere pentru consumul de conținut de mare viteză, Xiaomi 11 Lite 5G NE a primit suport pentru Wi-Fi 6 și 5G, care oferă o conexiune stabilă, neîntreruptă, la viteză super mare aproape oriunde.

Foto 2 Xiaomi 11 Lite 5G

Design ultra-subțire super practic

Admirați profilul zvelt și culorile elegante ale corpului. Xiaomi 11 Lite 5G NE are doar 6,81 mm subțire și cântărește 158 g. Patru opțiuni de culoare vă permit să nu faceți compromisuri, ci să alegeți Xiaomi perfect. Un inel subțire în jurul camerei principale adaugă un anumit farmec designului. Datorită suprafeței mate antireflex, smartphone-ul nu păstrează amprentele și arată întotdeauna îngrijit.

Foto 3 Xiaomi 11 Lite 5G
Foto 4 Xiaomi 11 Lite 5G

Mai multe emoții pe un afișaj mare

Ecranul Dolby Vision AMOLED de 6,55 inchi oferă imagini superbe. Tehnologia TrueColor realizează o fidelitate ridicată a culorilor, iar toate culorile și nuanțele de pe afișaj arată bogat și vibrant. HDR10+ garantează detalii uimitoare chiar și în cele mai luminoase și mai întunecate scene și reproducere precisă alb-negru.

Experiență emoționantă a utilizatorului

Cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz, orice scene dinamice sunt uimitor de fluide și clare, iar mișcările personajelor din jocurile de acțiune par naturale. Frecvența de eșantionare de 240 Hz garantează un control tactil de înaltă precizie și feedback instantaneu.

Foto 5 Xiaomi 11 Lite 5G

Cu grija pentru ochi

În Reading Mode 3.0, ecranul capătă textura hârtiei, astfel încât să poți citi textul confortabil și fără oboseală a ochilor, ca dintr-o coală imprimată. Senzorul de lumină reacționează la schimbările condițiilor externe și adaptează setările ecranului în funcție de utilizarea smartphone-ului într-o zi însorită sau seara.

Foto 6 Xiaomi 11 Lite 5G
Foto 7 Xiaomi 11 Lite 5G

Fotografie la nivel profesional

Camera principală de 64 MP face fotografii excelente în orice condiții. Senzorul cu unghi ultra-larg de 8MP surprinde mai multe detalii pentru fotografii panoramice uimitoare și peisaje largi. Camera telemacro de 5 MP cu o lungime focală de 3-7 cm și autofocus oferă oportunități ample pentru fotografii detaliate de aproape.

Foto 8 Xiaomi 11 Lite 5G

Videoclipuri ale regizorului

Cu Xiaomi 11 Lite 5G NE, capacitățile dvs. de filmare video sunt comparabile cu cele ale regizorilor profesioniști. Utilizați efectele speciale încorporate și transformați orice videoclip într-o operă de artă cinematografică.

Foto 9 Xiaomi 11 Lite 5G

modul vlog

Utilizați modul vlog cu 9 noi șabloane video pentru a vă crea propriul videoclip din mers și a-l partaja online.

Fotografie 10 Xiaomi 11 Lite 5G

Fotografiile de noapte sunt la fel de luminoase ca ziua

Suportul pentru modul noapte pe camerele principale, ultra-wide și pentru selfie vă permite să capturați fotografii vii și bogate ale vieții de noapte.

Foto 11 Xiaomi 11 Lite 5G

Performanță remarcabilă

Puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 7785G este construit pentru sarcini ambițioase și consumatoare de resurse. Sub controlul său, precum și cu ajutorul RAM LPDDR4X rapidă de până la 8 GB și memorie UFS 2.2 încorporată până la 256 GB, Xiaomi 11 Lite 5G NE funcționează fără probleme și stabil în modul multitasking, redă streaming video la rezoluție înaltă, vă permite să jucați orice jocuri moderne și să comunicați fără restricții.

Foto 12 Xiaomi 11 Lite 5G

Și mai multă energie

Bateria de 4250 mAh vă asigură că puteți folosi smartphone-ul timp de mai multe ore fără nicio restricție. Cu încărcarea rapidă de 33 W, vă puteți reîncărca chiar înainte de a pleca din casă.

Foto 13 Xiaomi 11 Lite 5G