Display de 6,6 inchi

Poco X3 GT are un ecran de 6,6 inchi cu DynamicSwitch, care potrivește cu precizie rata de reîmprospătare cu rata de cadre a filmelor, videoclipurilor și a altor conținuturi de la 30Hz la 120Hz.

Prim-plan pe smartphone Xiaomi Poco X3 GT

Procesor MediaTek Dimensity 1100

Acest smartphone este alimentat de procesorul octa-core MediaTek Dimensity 1100 5G și GPU ARM Mali-G77 MC9 cu 9 nuclee, cu randare grafică bună, care ar trebui să fie confortabilă pentru jocuri.

Smartphone Xiaomi Poco X3 GT Procesor

Baterie de 5000 mAh

O rată de reîmprospătare ridicată nu contează cu adevărat dacă smartphone-ul rămâne fără energie în cel mai scurt timp, dar Poco X3 GT are și o baterie de 5.000 mAh.

Incarcare baterie smartphone Xiaomi Poco X3 GT

Ca rezultat, încărcarea poate dura până la două zile de utilizare „moderată”, iar o încărcare de 67 W va oferi o recuperare 100% a bateriei în aproximativ 42 de minute.

Ecran smartphone Xiaomi Poco X3 GT

3 camere spate + camera selfie

Poco X3 GT are și hardware decent pentru a face fotografii și videoclipuri. Smartphone-ul este echipat cu un senzor principal de 64 MP, un senzor cu unghi larg de 8 MP și un senzor de 2 MP.

Cameră smartphone Xiaomi Poco X3 GT

Fotografierea selfie-urilor este asigurată de o cameră de 16 megapixeli.

Smartphone Xiaomi Poco X3 GT poze pe camera

Utilizează tehnologia de răcire LIQUIDCOOL 2.0

O varietate de materiale de disipare a căldurii de înaltă performanță asigură un control excelent al temperaturii smartphone-ului, cu o reducere maximă a temperaturii interne de 11 ℃.

Tehnologia LiquidCool 2.0 permite smartphone-ului să fie mereu într-o stare de înaltă performanță, deoarece suprafața totală a sistemului de răcire este de aproximativ 16.370 mm².

Sistem de racire smartphone Xiaomi Poco X3 GT

Efecte sonore uluitoare care te duc în lumea jocului

Joacă jocuri, bucură-te de sunetul de precizie al fiecărei mișcări. Urmărește videoclipul, bucură-te de experiența captivantă. Ascultați muzică, bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluție și sunet Dolby Atmos.

Alte caracteristici notabile ale Poco X3 GT includ un scaner de amprentă montat lateral, NFC, Bluetooth 5.2 și Wi-Fi 6.