Fotografie 1 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Patru camere - un mecanism

Un sistem cu patru camere vă păstrează vii momentele speciale. Camera principală cu unghi larg de 108 MP captează lumină maximă și surprinde fotografii superbe cu detalii fine. Camera telemacro de 5 MP oferă fotografii clare și bogate chiar și ale obiectelor microscopice. Camera ultra-wide de 8 MP este concepută pentru fotografii panoramice. Senzorul de adâncime de 2 MP creează un efect bokeh pentru portrete la nivel profesional.

Foto 2 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Când fiecare detaliu contează

Camera principală de 108 MP surprinde fotografii minunate care arată perfect fiecare detaliu. Puteți mări cu ușurință orice parte a fotografiei și vă puteți concentra asupra detaliilor importante.

Foto 3 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Fotografii de noapte super clare

Modul Noapte 2.0 este conceput pentru a vă ajuta să surprindeți frumusețea și farmecul nopții în fotografiile dvs. Camera principală cu gamă dinamică extinsă și control profesional al zgomotului asigură fotografii nocturne clare și luminoase. Tehnologia 9-în-1 mărește pixelii la 2,1 microni și crește sensibilitatea la lumină cu 900%.

Foto 4 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Succes major în fotografiarea micro-obiectelor

Camera telemacro de 5 MP filmează de până la 2 ori mai aproape decât majoritatea obiectivelor macro convenționale. Descoperă frumusețea microcosmosului și concentrează-te pe detalii care nu pot fi văzute cu ochiul liber.

Foto 5 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Super Oportunități pentru Super Fortographs

Modul Portret pe AI vă permite să creați adevărate capodopere care uimesc prin realismul și frumusețea lor naturală. Modul de expunere lungă cu diverse efecte speciale și filtre transformă fotografia în artă.

Foto 6 Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Foto 7 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Experiență de vizionare incredibilă

Ecranul FHD+ de 6,67 inchi AMOLED Dot Drop oferă mai mult spațiu pentru jocuri, relaxare și socializare. Imaginea de pe afișajul mare arată vie și naturală, izbitoare prin luminozitate și claritate incredibile. Cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o rată de eșantionare de 240 Hz, vă veți bucura de experiența supremă de vizionare și de joc.

Performanta excelenta

Sistemul puternic bazat pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 732G de 8 nm demonstrează performanța ridicată și funcționarea stabilă a lui Redmi Note 10 Pro chiar și la sarcini de vârf. Smartphone-ul face față cu ușurință la jocurile solicitante și vă permite să utilizați orice aplicație, acceptă multitasking, vă permite să transmiteți și să vizionați videoclipuri de înaltă calitate.

Foto 8 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Sunet puternic

Difuzoarele duble oferă un sunet puternic și clar pe o gamă largă și vă plasează chiar în mijlocul acțiunii.

Foto 9 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Bucurați-vă de comunicarea care nu se termină niciodată

Bateria încorporată de 5020 mAh, datorită tehnologiilor inovatoare de eficiență energetică, oferă până la două zile de viață a bateriei pentru Redmi Note 10 Pro cu utilizare standard. Încărcătorul rapid de 33 W vă permite să vă încărcați bateria chiar înainte de a pleca din casă sau în timpul pauzei de prânz. Doar 30 de minute - iar bateria este încărcată la 59%.

Fotografie 10 Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Combinația perfectă de estetică și geometrie

Marginile și colțurile rotunjite, strălucirea moale a panoului din spate cu un finisaj mat sau lucios aplicat și proporțiile lui Redmi Note 10 Pro creează un sentiment de perfecțiune a stilului și duc confortul utilizatorului la un nou nivel.

Fotografie 11 Xiaomi Redmi Note 10 Pro