VarioSpace
VarioSpace

VarioSpace în frigidere de diferite mărci, cum ar fi Liebherr, este o tehnologie de transformare a umplerii interne a congelatorului, care vă permite să plasați alimente și pachete mari în el. Congelatorul este umplut cu rafturi glisante din sticlă și recipiente din plastic. Toate acestea pot fi îndepărtate cu ușurință atât complet, cât și parțial, precum și pot schimba poziția relativă. Astfel, spațiul din cameră poate fi variat la discreția utilizatorului, așezând alimente și ustensile de orice dimensiune în recipiente, pe rafturi sau direct pe fundul camerei.

Clasa energetica A++
Clasa energetica A++

Clasa energetică A++ a frigiderelor moderne este una dintre cele mai înalte evaluări, garantând un consum minim de energie chiar și atunci când aparatul funcționează constant de la rețea. Litera clasei de eficiență energetică este atribuită dispozitivului în conformitate cu Indexul de eficiență energetică EEI. Acest index indică ce procent va fi consumul de energie al acestui dispozitiv în raport cu indicatorul mediu din grup după tipul de dispozitiv și volumul acestuia. Pentru frigiderele din clasa A++, indicele EEI este de la 22% la 33% din valoarea medie.

Dezghețarea automată a compartimentului frigider
Dezghețarea automată a compartimentului frigider

Dezghețarea automată a frigiderului asigură îndepărtarea gheții și a înghețului de pe pereți fără intervenția omului. Aparatele moderne folosesc un sistem de dezghețare prin picurare și No Frost. Acestea previn formarea gheții și asigură îndepărtarea umezelii prin sistemul de drenaj către rezervor, de unde apoi se evaporă în mod natural. Sistemul de picurare include un evaporator pe care se condensează umezeala: apoi gheața se topește, iar picăturile de apă curg pe peretele din spate. La aparatele No Frost, racirea are loc datorita circulatiei aerului, astfel incat vaporii de apa nu au timp sa se depuna la suprafata.

Rafturi din sticla securizata
Rafturi din sticla securizata

Rafturile din sticlă călită în frigiderele moderne pot rezista la o sarcină de până la 25 kg, iar la modelele de nivel de elită - până la 40 kg. Sticla nu este doar un material de înaltă rezistență, ci și ecologic. Datorită transparenței rafturilor, vederea în cameră se îmbunătățește, iar posibilitatea de reglare a înălțimii vă permite să plasați produse de diferite dimensiuni. Adesea, rafturile de sticlă sunt completate de o margine de metal sau plastic care împiedică scurgerea lichidelor vărsate. Rafturile glisante sunt, de asemenea, din sticlă, dintre care o jumătate alunecă în spatele celeilalte pentru a găzdui vase înalte.

Tehnologii și funcționalități:




Combinația frigider-congelator CU 3331 este un model extrem de fiabil și ușor de operat, dezvoltat în Germania de inginerii Liebherr. Lățimea mică a frigiderului (55 de centimetri), precum și absența mânerelor proeminente, îl fac cea mai bună alegere pentru bucătăriile compacte. Clasa de eficienta energetica: A++, frigiderul va deveni asistentul tau de incredere in consum rezonabil si economic. Caracteristicile de design vă permit să plasați frigiderul aproape de peretele din spate sau să îl instalați într-o nișă de mobilier.


Compartimentul frigider este echipat cu un sistem de racire static (picurare) cu dezghetare automata.. Un astfel de sistem ajută la menținerea unui nivel mai ridicat de umiditate în compartimentul frigider. Produsele sunt mai puțin predispuse la crăpare și uscare, iar fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp.


SmartFrost este o tehnologie patentată Liebherr care reduce semnificativ formarea de îngheț și gheață pe pereții interiori ai congelatorului și pe alimente. De asemenea, tehnologia vă permite să dezghețați dispozitivul mult mai rar. Evaporatorul este spumat în corp și înconjoară camera. Acest design contribuie la o eficiență energetică ridicată și, de asemenea, garantează o distribuție uniformă a temperaturii.


Absența plăcilor de evaporare în interiorul congelatorului permite o utilizare mai eficientă a dispozitivului. VarioSpace– un sistem intern de organizare a spațiului care garantează îndepărtarea ușoară a tuturor containerelor și rafurilor. Datorită acestui fapt, în cameră pot fi plasate produse dimensionale de forme și dimensiuni nestandard.


CU 3331 este echipat cu un sistem de control mecanic ușor de utilizat și fără probleme. Controlul rotativ este folosit pentru a porni/opri aparatul și pentru a seta temperatura. Funcția CoolPlus asigură că frigiderul funcționează corect atunci când temperatura ambientală este de aproximativ 15°C sau mai mică.