Party Best

Acustica Sony GTK-XB72 combină tehnologii de sunet de înaltă calitate, o carcasă exterioară elegantă și compatibilitate avansată cu alte dispozitive. Este realizat într-un format cu un singur bloc, cu un corp care conține un sistem audio cu drepturi depline în interior. Are mai multe moduri de iluminare care dau tonul petrecerii. Utilizează interfețe fără fir (NFC și Bluetooth) și cu fir (USB). Centrul de comandă Sony Music Center vă permite să ajustați convenabil setările de sunet.

Fotografie 1 Sony GTK-XB72 (GTKXB72.RU1) Negru

Modul EXTRA BASS

Vrei să-i faci pe toată lumea să simtă piesa lor preferată? Activați modul EXTRA BASS: cu o singură apăsare, veți auzi basul ca niciodată. Frecvențele joase în toată splendoarea lor - groase, bogate, dense.

Foto 2 Sony GTK-XB72 (GTKXB72.RU1) Negru

Orice poziție

Schimbarea poziției dispozitivului oferă funcții suplimentare. Modelul este conceput astfel încât calitatea sunetului să nu fie perturbată la schimbarea poziției corpului de la verticală la orizontală. Prima opțiune va economisi spațiu, în timp ce a doua dă coloanei aspectul unui radio clasic. Sunetul optimizat este garantat în orice caz.

Foto 3 Sony GTK-XB72 (GTKXB72.RU1) Negru

Sunet live

Sunetul stereo este furnizat de difuzoare care distribuie sunetul în jurul Sony GTK-XB72. Au o formă ușor înclinată și proiectează unde direct pe ascultător, prezentând accente într-un mod pozițional și vă permit să vă bucurați de o calitate audio incredibilă. În același timp, apăsând butonul LIVE SOUND, activezi modul de sunet 3D, care îți va permite să creezi atmosfera festivalului, oriunde te-ai afla.

Foto 4 Sony GTK-XB72 (GTKXB72.RU1) Negru

Moduri de iluminare de fundal

Efectele vizuale sunt create de un sistem de diode emițătoare de lumină, care fac posibilă simțirea ritmului, alăturarea stării de spirit a vacanței, lăsarea muzicii să treacă prin fiecare celulă a corpului. Fața, spatele și lateralele elementelor de lumină își îndeplinesc funcțiile. Puteți alege oricare dintre cele 3 moduri: iluminare liniară, pulsații în difuzoare și efect stroboscopic. Cu ajutorul software-ului Fiestable, puteți configura scenarii de spectacole de lumină combinând o coloană și smartphone-urile oaspeților într-un sistem.

Management convenabil

Ajustarea parametrilor individuali de sunet este mult simplificată atunci când se utilizează centrul de comandă unic Sony Music Center. Folosind un smartphone, puteți configura sunet de înaltă calitate, puteți selecta muzică, puteți gestiona de la distanță listele de melodii. Piesele pot fi preluate nu numai de pe telefon, ci și de pe o unitate USB conectată la conectorul corespunzător.

Foto 6 Sony GTK-XB72 (GTKXB72.RU1) Negru

Conexiune fără fir

Tehnologiile NFC și Bluetooth vă vor ajuta să conectați sistemul audio Sony GTK-XB72 cu alte difuzoare și smartphone-uri. Opțiunea Wireless Party Chain mărește puterea de ieșire prin sincronizarea cu alte dispozitive, lăsând în același timp rolul de echipament principal dispozitivului principal ales. Petreceți seara în același ritm!

Foto 7 Sony GTK-XB72 (GTKXB72.RU1) Negru