Sunet luminos și puternic

Sony SRS-XB33 sună incredibil. Driverul original și tehnologiile acustice inovatoare duc calitatea sunetului la un nivel cu totul nou. Bucurați-vă de bas puternic și note clare înalte și medii dintr-un design compact, ergonomic.

Foto 1 Sony SRS-XB33

Petreceți unde vă aflați cu EXTRA BASS

Tehnologia unică EXTRA BASS vă permite să petreceți oriunde. Radiatoarele pasive duble îmbunătățesc basul și fac sunetul mai bogat și mai expresiv. Bucurați-vă de muzica preferată într-o performanță perfectă.

Foto 2 Sony SRS-XB33

Fiabilitate de la Sony

Sony SRS-XB33 nu se teme de umezeală și stropi de apă, nisip și praf. Standardul ridicat de protecție IPX67 asigură că difuzorul va funcționa în ploaie sau după ce a fost scăpat de la înălțime. Când mergeți la plajă sau la o petrecere la piscină, nu uitați să luați SRS-XB33 cu dvs., sunetul său puternic și clar va fi cu siguranță apreciat.

Foto 3 Sony SRS-XB33

Muzică toată ziua

Lăsați muzica să cânte atât timp cât doriți. Difuzorul funcționează cu o singură încărcare până la 24 de ore, creând o atmosferă de bucurie și distracție. Chiar și în modul EXTRA BASS consumator de energie și cu iluminarea de fundal activată, vă veți bucura de muzică timp de aproximativ 14 ore. Sony SRS-XB33 este o vacanță care este mereu cu tine.

Foto 4 Sony SRS-XB33

Difuzor X-Balanced Unitate de difuzoare

Designul unic și forma necirculară a unității de difuzoare X-Balanced oferă cea mai bună calitate a sunetului într-o gamă audio mai largă. Radiatoarele pasive laterale dau definiție și profunzime basului și fac orice compoziție mai expresivă.

Foto 5 Sony SRS-XB33
Foto 1 Sony SRS-XB33

Sunet de neuitat cu SUNET LIVE

Activați SUNET LIVE și experimentați ce înseamnă sunet 3D strălucitor și viu. Difuzoarele înclinate cu tehnologie DSP răspândesc sunetul pe o zonă mai largă pentru o experiență captivantă.

Luminează petrecerea

Dați partidului scara potrivită. Funcția Party Connect vă permite să conectați până la 100 de dispozitive într-o singură extravaganță acustică. Porniți lumina de fundal care pulsează și se schimbă în ritmul muzicii. Gestionați petrecerea cu uimitoarea aplicație Music Center și Fiestable.

Foto 7 Sony SRS-XB33