Pregătește-te pentru o petrecere fierbinte

Sistemul audio Sony MHC-V43D cu bas cu rază lungă de acțiune și efecte de lumină unice care se sincronizează cu ritmurile muzicii vor zgudui petrecerea la limitele sale. Tu alegi muzica - Sony oferă o stare de spirit grozavă.

Fotografie 1 Sony MHC-V43D

Sunet și mai puternic

Tehnologia Spread Sound oferă un sunet uimitor care poate fi auzit și mai departe. Cele două tweetere direcționează presiunea sonoră în sus și extind zona de prezență a sunetului. Driverele de gamă medie montate în față adaugă claritate și profunzime gamă medie. Datorită tehnologiei JET BASS BOOSTER și designului canalului bass reflex mai îngust, basul puternic umple spațiul din jur. Tehnologia de îmbunătățire a sunetului digital DSEE îmbunătățește calitatea fișierelor audio comprimate, astfel încât acestea să sune aproape la fel de vibrant ca și CD-urile originale.

Foto 2 Sony MHC-V43D

Iluminarea este și mai strălucitoare

Creați starea de spirit potrivită cu lumini colorate care pulsează în ritmul muzicii și dau impuls petrecerii. Lumina de club cu efecte multiple transformă petrecerea într-un eveniment grandios și plin de culoare.

Foto 3 Sony MHC-V43D

Controlul gesturilor

Deveniți dirijorul petrecerii și controlați muzica cu balansări verticale și orizontale ale mâinii. Puteți schimba volumul, schimba melodiile, puteți utiliza efecte și puteți regla tonul microfonului și al muzicii cu gesturi simple.

Foto 4 Sony MHC-V43D

Ridică microfonul

Două ieșiri pentru microfon îți permit să treci petrecerea cu voce și muzică. Puteți conecta două microfoane sau puteți utiliza o singură ieșire pentru a conecta o chitară. Alegeți dintre trei moduri - Clean (sunet curat), Overdrive (distorsiune la chitară) sau Bass (mod chitară bas) - și iluminați la maxim.

Foto 5 Sony MHC-V43D

Mai multe funcții în aplicație

Profitați la maximum de Sony MHC-V43D cu aplicația intuitivă Fiestable. Controlează muzica, iluminarea și toate funcțiile direct de pe ecranul smartphone-ului tău sau cu comenzi vocale. Folosind aplicația, invitații tăi vor putea adăuga melodiile lor preferate la lista de redare pentru a prelungi petrecerea și mai mult. Iar funcția Karaoke Ranking va determina în mod imparțial cel mai bun cântăreț de karaoke.

Foto 6 Sony MHC-V43D