Cel mai puternic sunet

Difuzor portabil Sony SRS-XP700 tremură cu sunetul său. Producătorul s-a asigurat că toată lumea poate experimenta un bas grozav și înalte clare în formatul undelor sonore dirijate cuprinzător. Designul inovator al difuzorului va umple întreaga cameră cu sunetele petrecerii tale. Iar pentru iubitorii de karaoke și dans, există opțiuni speciale în aplicația Fiestable care vă permit să vă realizați abilitățile și să le demonstrați altora.

Fotografie 1 Sony SRS-XP700
Foto 2 Sony SRS-XP700

Puritatea fiecărei note

Sunetul puternic și, în același timp, clar este cartea de vizită a modelului prezentat. Unitatea inovatoare de difuzoare X-Balanced a devenit baza creării sale, unindu-și forțele cu driverele de înaltă frecvență din față și din spate. Un astfel de echipament este capabil să demonstreze întregul potențial inerent dozatorului de către producător.

iluminatul atmosferic

Puteți avea o petrecere incredibilă doar cu difuzorul Sony SRS-XP700 la îndemână. Pe lângă difuzarea sunetului cool, creează și efecte de lumină care completează piesele tale preferate, creând o stare de spirit perfectă. Dacă aceasta este o discotecă, atunci pulsația în ritmul muzicii va fi cea mai bună soluție, dar dacă este o seară de acasă cu lampă, nu este nimic mai bun decât o lumină calmă și moale. Totul dupa gusturile tale.

Foto 3 Sony SRS-XP700
Foto 4 Sony SRS-XP700

Ferit de apă

Carcasa modelului are un design impermeabil conform clasei IPX4. Datorită unei astfel de învelișuri exterioare, coloana poate fi expusă în curte, pe stradă sau lângă piscină - petrecerea va fi peste tot. Dacă brusc începe să plouă, acest lucru nu va interfera cu continuarea distracției. Doar bună dispoziție și integritatea echipamentului de sunet.

Taxa crescuta

Avantajul lui Sony SRS-XP700 este bateria, care suportă o încărcare de aproximativ 25 de ore. Mai mult decât o zi de sunet rece în vacanță - ce ar putea fi mai bun? Dacă nu este suficient timp pentru recuperarea completă a energiei, atunci o sesiune de 10 minute vă va permite să obțineți încă 3 ore de muncă. Cu ajutorul functiei Battery Care, dispozitivul nu permite supraincarcarea si economiseste bateria.

Foto 5 Sony SRS-XP700

Comunicații fără fir

Formatul portabil implică posibilitatea de a conecta wireless difuzorul la un smartphone și alte dispozitive. Pentru aceasta, sunt utilizate protocoale Bluetooth, care vă permit să stabiliți un semnal stabil cu transfer de date de înaltă calitate. Ascultă muzica ta preferată direct de pe smartphone-ul tău și partajează-o prietenilor tăi.

Foto 6 Sony SRS-XP700