Seria Master de la Logitech

STĂPÂNEȘTEL. ORIUNDE.

AICI, AOLO, ORIUNDE

MX Anywhere 3 este versatilitatea supremă cu performanțe remarcabile. Mouse-ul compact este conceput pentru lucrul mobil – de la biroul de acasă, la cafenea, la lounge-ul aeroportului.

ROATA DE SCROLL, REINVENTATA

MagSpeed ​​Defilarea electromagnetică este suficient de precisă pentru a se opri pe un pixel și suficient de rapidă pentru a derula 1.000 de linii într-o secundă. Oh, și este aproape tăcut.

Oțelul prelucrat al roții îi conferă o tactilitate premium și o inerție dinamică pe care o simți - dar nu auzi.

URMĂRIȚI ORIUNDE – CHIAR DE STICLA

MX Anywhere 3 piese pe aproape orice suprafață, inclusiv sticla. Astfel, puteți lucra fără probleme la birou, la cafeneaua preferată sau chiar pe canapea.

CONFORT ORIUNDE

MX Anywhere 3 are un design compact, cu profil redus, conturat pentru forma mâinii tale – astfel încât să te simți confortabil ore întregi, indiferent unde lucrați. Mânerele laterale din silicon înseamnă că este întotdeauna moale la atingere.

Mânerele laterale din silicon înseamnă că este întotdeauna moale la atingere. Este conceput pentru a fi aruncat în geantă și ușor de curățat după luni de utilizare pe drum.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ÎN TIMP CE MUNCIȚI

MX Anywhere 3 rămâne alimentat până la 70 de zile la o încărcare completă și beneficiază de trei ore de utilizare de la o încărcare rapidă de un minut.  Completați puterea cu cablul de încărcare USB-C inclus în timpul utilizării.

70 DE ZILE

LA ÎNCĂRCARE COMPLETĂ

3 ORE

DE UTILIZARE DE LA 1 MINUT ÎNCĂRCARE

DESIGN MODERN, MATERIALE PREMIUM

MX Anywhere 3 arată și se simte mai bine ca niciodată. Designul elegant are o roată de derulare din oțel prelucrat și mânere laterale din silicon pentru o tactilitate maximă. Vine în 3 culori distincte, astfel încât să puteți alege un mouse care se potrivește cu laptopul și cu stilul dvs. unic.

LUCRĂȚI MAI RAPID CU PERSONALIZĂRI SPECIFICE APLICAȚIILOR

MX Anywhere 3 este complet personalizabil în fiecare aplicație pe care o utilizați - și veți lucra mai rapid cu profiluri predefinite specifice aplicației în Adobe Photoshop ® , Adobe Premiere Pro , Final Cut Pro ® , Google Chrome™, Safari ® , Zoom ® , Microsoft Teams ® , Word ® , Excel ® și PowerPoint ® .

MULTI-DEVICE, MULTI-OS

Conectați până la trei dispozitive și comutați între ele prin atingerea unui buton. MX Anywhere 3 funcționează pe Windows ® , macOS ® , iPadOS®, Chrome OS™ și Linux ®

PREGĂTIT PENTRU APELURI VIDEO

Faceți întâlnirile mai ușor cu setări predefinite pentru Microsoft Teams și Zoom. Dezactivați instantaneu sunetul și Porniți/Opriți videoclipul cu cele două butoane din partea stângă a MX Anywhere 3 .

MULTE CALCULATE, UN MX ORIUNDE 3

Controlați fără probleme mai multe computere cu MX Anywhere 3 compatibil cu Flow, prin simpla mutare a cursorului la marginea ecranului. MX Anywhere 3 merge cu tine, chiar și între sistemele de operare Windows și macOS.

Transferați fără efort text, imagini și fișiere între computere - doar copiați pe unul și lipiți pe celălalt.