Galaxy Z Flip3 5G


Bine s-a îmbunătățit




Se potrivește ușor în buzunar, poșetă sau chiar și blugii cei mai strânși. Și apoi, îl puteți scoate și deschide sau îndoi în unghiul dorit.1



Dacă ați crezut că am provocat smartphone-urile standard, nu vi s-a părut. Am făcut-o cu adevărat!



Un nou look pe care toată lumea îl va aprecia


Paletă de culori pentru fiecare gust


Un smartphone care se potrivește cu totul se potrivește cu ușurință chiar și într-un buzunar mic




Smartphone-ul de dimensiuni mari, care are doar 4,2 inci atunci când este pliat, se va potrivi chiar și într-un buzunar mic.


Ecran exterior pentru elementele esențiale




Verificați mesajele, faceți fotografii, redați muzică și multe altele fără a vă deschide smartphone-ul.4 Un ecran extern de 1,9 inci afișează și interacționează cu notificările.5 Selectați opțiunile pe care doriți să le accesați ușor, apoi personalizați-le după cum doriți folosind diferite stiluri și culori.


Sfat pentru profesioniști: atunci când vă schimbați ecranul extern, puteți personaliza o față de ceas similară pe Galaxy Watch4 pentru potrivirea perfectă.

Care îți atrage privirea


Ecranul Infinity Flex de 6,7 "cu o rată de reîmprospătare de 120Hz oferă gesturi de derulare, glisare și glisare incredibil de netede. În plus, rata de reîmprospătare a ecranului se adaptează la conținutul pe care îl urmăriți. 7A, atunci când este combinat cu matricea Dynamic AMOLED 2X, ecranul Galaxy Z Flip3 5G devine nu numai cel mai neted ci și cel mai luminos din istoria Galaxy Z



10MP

Camera frontala

12MP

Cameră cu unghi foarte mare

12MP

Cameră cu unghi larg

Ecran extern selfie

Nu ai timp să îți deschizi smartphone-ul? Faceți selfie-uri cu camerele duale din spate și previzualizați imaginile pe ecranul extern. Doar apăsați butonul de volum din lateral pentru a elibera obturatorul.

Ecran extern selfie

Nu ai timp să îți deschizi smartphone-ul? Faceți selfie-uri cu camerele duale din spate și previzualizați imaginile pe ecranul extern. Doar apăsați butonul de volum din lateral pentru a elibera obturatorul.


Sunteți gata? Redirecţiona!


Faceți din videoclipurile dvs. accelerate. Așezați Galaxy Z Flip3 5G pe o suprafață plană, iar modul Flex va acționa ca un trepied, menținând unghiul pentru a stabiliza camera pentru a captura prima captură.


Descoperiți modul unic de cameră hands-free


Previzualizare duală

Acum prietenii dvs. se pot vedea în cadru pe ecranul extern cu funcția de previzualizare duală, astfel încât totul să funcționeze bine prima dată.


Autofocus

Apăsați butonul de înregistrare video și camera va centra încadrarea chiar și în timp ce vă deplasați și oamenii apar sau dispar din cadru.







Sunteți în centrul atenției





Fără
ajutorul
mâinilor


Cu tehnologia sa unică Flex, Galaxy Z Flip3 5G poate fi blocat într-un unghi confortabil. Acum, întâlnirea pe Google Duo va fi deosebit de convenabilă.


E timpul să
vorbim!

Până la două aplicații în același timp

Împărțiți ecranul în două și efectuați mai multe sarcini în același timp. Bucurați-vă de un sunet captivant, realist, cu suport Dolby Atmos și difuzoare stereo când vizionați videoclipuri.

Aveți o aplicație care nu acceptă nativ multitasking? Nici o problemă. Activați opțiunea Labs din setări pentru a adăuga aplicația pe ecranul divizat.

Ți s-a udat smartphone-ul? Nici o problemă!

Simțiți un adevărat val de emoții cu primul smartphone flexibil din lume cu rezistență la apă standard IPX8.16. Poate rămâne în apă la o adâncime de 1,5 metri până la 30 de minute.

Frumos și durabil

Un telefon minunat ar trebui să rămână în stare perfectă. Galaxy Z Flip3 5G este construit cu o tehnologie fiabilă, astfel încât să îl puteți arunca în geantă fără teama de a-l deteriora.

Flexibilitatea,
care este
invidia
fiecăruia


Ecranul de start este realizat din sticlă ultra-subțire Samsung, cea mai mare descoperire în tehnologia noastră de afișare pliabilă. Odată cu adăugarea unui strat de panou și a unui film protector, acesta este cu 80% mai puternic decât înainte și poate rezista până la 200.000 de pliuri.


Acolo este unde să te întorci


Galaxy Z Flip3 5G este construit cu cel mai dur cadru din aluminiu pentru a proteja balama, subliniind în același timp calitatea sa premium. Nu vă gândiți la fiabilitate, ci concentrați-vă pe lucruri mai importante, cum ar fi numărul de adepți.

Conceput pentru a depăși toate așteptările

Zgârieturile și deteriorările nu reprezintă o problemă pentru acest smartphone. Partea din față și din spate a Galaxy Z Flip3 5G sunt fabricate din cel mai dur Gorilla Glass de pe Galaxy Z: Corning® Gorilla® Glass Victus ™.

Bateria durează toată ziua și toată noaptea

Bateria de 3300mAh asigură o durată lungă de viață a bateriei și ajustează consumul de energie în funcție de obiceiurile dvs. mobile.

Spatiu suficient pentru orice

Stocați fotografiile și videoclipurile pe smartphone. Cu până la 256 GB spațiu de stocare, Flip3 5G are mult spațiu.


Un spațiu protejat pentru amintirile tale. Faceți o copie de siguranță a galeriei și a fișierelor dvs. în OneDrive pe Samsung Galaxy pentru acces ușor de pe orice dispozitiv.

Un procesor avansat pentru fiecare sarcină

Procesorul de 5nm prezintă subsistemul grafic actualizat (GPU), unitatea centrală de procesare (CPU) și unitatea de procesare neuronală (NPU). Combinați-l cu 8 GB RAM și Galaxy Z Flip3 5G oferă cele mai rapide viteze, astfel încât să puteți juca și să lucrați la capacitate maximă.

Masca? Nici o problemă

O simplă atingere părăsește ecranul de pornire doar pentru ochii tăi. Scanerul de amprentă digitală oferă deblocare sigură și rapidă.

Suport eSIM

Alegeți formatul pentru conectarea la un operator de telefonie mobilă. Galaxy Z Flip3 5G are un slot pentru un SIM fizic și virtual (eSIM).

Controlați aplicațiile fără să vă agitați cu ajutorul panoului Flex Mode

Chiar și aplicațiile care nu acceptă bara Flex Mode și multitasking pot fi optimizate pentru a funcționa cu One UI pliabilă. Doar activați opțiunea Labs din setări.

Protejarea datelor dvs.

Samsung Knox este încorporat în hardware-ul și software-ul smartphone-ului dvs., oferind protecție pe mai multe straturi pentru a vă păstra informațiile personale private.

Partajare simplă de fișiere

Pentru a transfera conținut de la o aplicație la alta, trebuie doar să atingeți fișierul și să îl trageți în altă fereastră.