Pregătește-te să-ți extinzi universul

Este tot ce ți-ai dori de la un smartphone premium, durabil, 5G.1 L-am făcut să se extindă, dezvăluind un ecran de mari dimensiuni, astfel încât să poți viziona, să poți lucra și să te poți juca așa cum nu ai facut-o niciodată.

Să începem

Poate sta în poziție verticală, iese în evidență, se extinde

Datorită Flex Mode, Galaxy Z Fold3 5G se remarcă prin capacitatea sa unică de a sta în poziție verticală. Ai un nou design simetric și echilibrat, astfel încât să poți intra în următoarea eră a smartphone-urilor.

Fă trecerea de la compact la impact

Cel mai subțire și mai potrivit pentru buzunar Galaxy Fold de până acum, cu ecrane mari, în interior și exterior. Pliat, este un smartphone premium de 6,2 inci, care poate fi ținut cu o singură mână. Extins, ai o viziune extinsă care deschide noi posibilități.

Alege culoarea

Culoare îndrăzneață, atemporală. Galaxy Z Fold3 5G strălucește în trei nuanțe clasice, care vor atrage cu siguranță atenția.

CINEMATOGRAF

SPAȚIU DE LUCRU

JOCURI DE TIP ARCADE

Totul în buzunarul tău

Descoperă o nouă modalitate de vizionare

Când ecranul Infinity Flex de 7,6 inci se aprinde, ca prin magie, camera dispare, lăsând în urmă doar ceea ce este pe ecran. Acest afișaj AMOLED Infinity Flex 22.5:18 nu are nicio deschizătură pentru cameră, astfel încât tu să poți avea cu adevărat o experiență captivantă.

Experiența de vizionare nu se oprește la ecranul Dynamic AMOLED 2X. Lasă sunetul să te înconjoare cu Dolby Atmos și difuzoare stereo.

Profită la maxim de vizualizarea uimitoare

One UI oferă interacțiuni intuitive, în stil PC, pentru spațiu suplimentar. Aplicațiile tale preferate sunt acum optimizate pentru a profita la maximum de ecranul principal de pe Galaxy Z Fold3 5G, afișând mai multe informații o dată.

Ușurează-ți munca

Pentru toate momentele de inspirație

Primul S Pen pe un dispozitiv pliabil. Se simte ca și cum ai scrie. Obține precizie la care degetele tale nu ar putea visa decât atunci când pui S Pen pe ecran. Cu Flex Mode poți viziona, efectua apeluri video și multe altele, totul hands-free. Acesta împarte ecranul în două, permițându-ți să lucrezi mai inteligent: efectuezi un apel în jumătatea superioară și notezi idei în jumătatea inferioară.

Este ușor să faci multitasking

Împarte ecranul mare în trei aplicații simultan, apoi deschide încă cinci aplicații prin pop-up. Salvează grupuri de aplicații în panoul Edge pentru a le deschide mai târziu pentru multitasking instantaneu, apoi vizionează, fă chat și multe altele, toate în același timp. Telefonul tău oferă o productivitate asemănătoare PC-ului, dar se pliază în palmă pentru portabilitate.

Funcționează fără probleme cu aplicațiile tale Microsoft, permițându-ți să descoperi o stație de lucru mai bună și închei lista de sarcini în cel mai scurt timp.

Mai multe ecrane.
Mai multă joacă.
Mai multe victorii

Nu ratează niciun ritm

120Hz oferă jocuri fluide și vizualizare lină atât pe ecranul extern, cât și pe ecranul principal. Păstrează mișcarea clară și receptivă chiar și în momentele cele mai pline de acțiune, pentru a îți oferi un mare avantaj al jocului, de la o pliere la alta. Iar procesorul de 5 nm te menține în joc, oferindu-ți o viteză mai mare.

Adu-ți aplicațiile pe ecranul mare

Aplicațiile preinstalate pe Galaxy Z Fold3 5G îți oferă o experiență completă, însă există și mai multe aplicații terțe disponibile pentru descărcare pentru a completa experiența.

Atât de multă măiestrie într-un singur dispozitiv

Nu îți face griji. Este rezistent la apă

Primul smartphone pliabil din lume rezistent la apă. O evaluare IPX8 înseamnă că poți deschide telefonul fără griji, chiar dacă ești surprins de ploaie.

Nu se pliază dacă întâmpină rezistență

Extinde telefonul cu mai multă încredere. Galaxy Z Fold3 5G este construit cu materiale durabile, astfel încât să te îngrijorezi mai puțin în timp ce pliezi, atingi, scrii și trimiți mesaje.

Cel mai puternic cadru din aluminiu de până acum

Putere pentru încrederea în liniștea sufletească. Coloana vertebrală a acestui telefon incredibil este o ramă din aluminiu armat super-puternică, dar ușoară, cu 10% mai durabilă pentru a proteja părțile interioare ale balamalei ca o armură.

Conceput pentru a spulbera așteptările

Este cea mai dură sticlă de pe Galaxy Z de până acum. Capacul exterior al ecranului și capacul posterior al Galaxy Z Fold3 5G pot suferi o lovitură, deoarece sunt echipate cu Corning® Gorilla® Glass Victus™, care poate supraviețui căderilor de până la 2 M și are o rezistență la zgârieturi de 4 ori mai bună decât aluminosilicatul competitiv.

Flexibilitate perfectă cu fiecare pliere

Ecranul principal este realizat din sticlă Samsung Ultra Thin - cel mai mare salt din tehnologia noastră de afișare pliabilă. Cu adăugarea unui strat de panou și a unei folii de protecție, este cu 80% mai durabilă decât înainte.

Fotografiază, fotografiază, împărtășește

Un magazin unic pentru conținut

Niciun alt Samsung Galaxy nu face fotografii și clipuri video de acest fel. Modifică modul în care realizezi și efectuezi apeluri video cu cinci camere diferite, în trei locuri diferite și libertatea hands-free a modului Flex.

12 MP

12 MP

12 MP

Cameră cu
teleobiectiv
Cameră cu unghi
larg
Cameră cu unghi
ultralarg

4 MP

10 MP

Previzualizezi și revizuiești în același timp

Verifică fotografia pe care tocmai ai făcut-o fără a accesa Galeria. Pliază pentru modul Flex sau activează modul Captare imagine în cameră pentru a schimba aspectul.

Dezvăluie fotografii epice

Selfie

Camerele spate și de pe ecranul frontal fac selfie-uri gata de postare.

Portret

Transformă instantaneele în portrete. Obține adâncime în câmp deschis și modificările de lumină cu o atingere folosind camera spate.

Mod Noapte

AI păstrează culoarea și claritatea în fotografiile de noapte, iar modul Flex stabilizează camera spate fără echipamente suplimentare.

Night Hyperlapse

Poți capta luminile de noapte cu camerele spate și de pe ecranul frontal. Secunde de fotografii cu expunere îndelungată devin un clip video cu intervale de timp cu trasee de lumină atrăgătoare.

Director's View

Înregistrează momente din mai multe unghiuri și cu camere multiple - inclusiv de pe husă și spate în același timp.

Acesta este doar începutul

Spectaculos când se deschide

Baterie care durează întreaga zi. Și noapte

Bateria de 4400 mAh (standard) își reglează puterea pentru durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei. Apoi, o poți îmbunătăți cu încărcare rapidă de 25 W sau încărcare rapidă fără fir.

Ștergerea este de modă veche

Păstrează-ți capodoperele fotografice și video chiar pe telefon. Cu posibilitatea de stocare de până la 512 GB, te bucuri de suficient spațiu pe acest Samsung Galaxy.

Cel mai rapid cip al nostru pe modelele Galaxy Z

Procesorul de 5 nm este alimentat cu versiuni îmbunătățite de GPU, CPU și NPU. Iar cu 12 GB RAM, acest telefon crește performanța pentru a-ți satisface nevoia de viteză.

Nu o vezi, dar ea te vede pe tine

Când telefonul tău este extins poți debloca cu ușurință de pe ecranul principal. Camera Under Display îți detectează cu precizie fața pentru a-ți menține datele în siguranță.

Securitate practică

Deblochezi chiar și dacă porți mască. Indiferent dacă este pliat sau extins, scanerul de amprente îți oferă o deblocare sigură și precisă la îndemână.

Introducerea cartelei SIM este facilă

Dublează-ți conectivitatea și păstrează numerele de serviciu și de acasă pe un singur telefon. Rămâi conectat cu un slot de card SIM fizic și eSIM încorporat.

Adaptat pentru fiecare pliere pe care o faci

One UI poate optimiza aplicațiile pe placul tău pentru ecranul pliabil, cu alegerea raportului de aspect pentru vizualizarea cinematografică ideală, chiar și atunci când faci operațiuni multitasking.

Pune-ți aplicațiile în partea laterală

Deschizi cu ușurință aplicațiile într-un aspect de ecran divizat cu opțiunea Bară de activități. Este fixată pe partea laterală a ecranului principal, permițându-ți să glisezi și să plasezi aplicațiile la locul lor