Samsung NZ64T3506AK/WT

Funcționalitate, eficiență și fiabilitate

Plita încorporabilă din vitroceramică Samsung este unul dintre principalii piloni ai fiecărei bucătării. Producătorul mondial de top prezintă un model eficient, fiabil, cu un design atrăgător. În tehnica Samsung se regăsește o vastă experiență de mulți ani, tehnologii și soluții inovatoare. Stil, calitate, confort - acestea sunt principalele avantaje ale acestui model cu patru ochiuri de gătit. Încredințați-vă celui mai bun!

Фото 1 Samsung C61R2AEE
Фото 2 Samsung C61R2AEE

Acoperire ceramică și design elegant

Plita încorporabilă Samsung este fabricată din materiale moderne și fiabile. Are o acoperire ceramică. Vitroceramica a dovedit de mult timp eficiența sa pentru echiparea suprafețelor de gătit. Conducția termică ideală - se încălzește instantaneu și se răcește după utilizare în zona necesară. În plus, suprafața lângă aragaz va fi aproape rece. Aceasta crește semnificativ siguranța plitei și eficiența energetică. În plus, placa netedă este ușor de curățat.

Funcționalitate excelentă

Adesea, forma și dimensiunea ochiului de gătit nu corespund dimensiunilor vasului în care gătiți mâncarea. În cazul plitei încorporabile Samsung cu inducție, acest lucru nu se întâmplă. Cu ajutorul acesteia, puteți pregăti capodopere culinare într-un vas mare. În același timp, plita va asigura încălzirea precisă a întregii suprafețe a fundului vasului. Plita este dotată cu elemente de încălzire speciale cu diferite diametre. Variația vaselor utilizate pentru prepararea alimentelor nu este o problemă.

Фото 3 Samsung C61R2AEE
Фото 4 Samsung C61R2AEE

Control intuitiv și funcții utile

Acest model de plită încorporabilă Samsung cu inducție are funcții importante. Indicatorul de căldură, indicat de litera "H", indică faptul că suprafața, adică ochiul de gătit, nu s-a răcit încă. În plus, după preparare, această funcție vă permite să mențineți mâncarea gata într-o stare încălzită. Un indicator special vă protejează de arsuri accidentale pe suprafața fierbinte. Suprafața este dotată cu funcția de protecție pentru copii. Blocarea permite blocarea setărilor modului de temperatură și nicio apăsare accidentală nu le va schimba.

Control tactil confortabil

Plita încorporabilă Samsung are un panou de control tactil pe partea dreaptă. Butonii și indicatorii tactili intuitiv vă permit să selectați fără probleme modul de gătit dorit. Nimic în plus, doar elementele necesare. Acest model demonstrează încă o dată că este un echipament modern, funcțional, de înaltă calitate și confort în exploatare. Culoarea neagră practică se va potrivi perfect în orice design de interior.

Фото 5 Samsung C61R2AEE