Armonie de proiectare în bucătărie

Infinite line™

Creează bucătăria visurilor tale - una care funcționează, se simte și arată mai bine. Aparatele Samsung Infinite line™ au un design sofisticat, cu suprafețe plane, fără sudură, care atrag atenția. O gamă largă de tehnologii avansate asigură o funcționare dinamică și multifuncțională.

Finisaj premium din sticlă mată

sticla satinata

Adaugă un aspect mai premium bucătăriei tale cu o ușă din sticlă din sticlă satinată*. Tehnologia sa antireflex are o textură mată, astfel încât se îmbină armonios cu aparatele și mobilierul modern de bucătărie. Pentru ca acesta să arate grozav, sticla are un strat anti-amprentă pentru a preveni petele nedorite.

Gătit rapid și delicios

Cuptor cu microunde

Pregătiți mese delicioase în mult mai puțin timp. Puteți găti alimente într-o varietate de moduri în cuptorul combinat cu microunde. Îl poți folosi ca un cuptor tradițional cu convecție. Și, de asemenea, utilizați tehnologia cuptorului cu microunde pentru gătit rapid și complet. Și le poți folosi pe ambele în același timp!

Control convenabil și clar

Ecran tactil TFT și controler convenabil

Bucurați-vă de un mod mai simplu și mai exclusivist de a găti. Ecranul tactil TFT și butonul mare au o senzație de lux cu o interfață colorată, dar discretă. Afișajul arată intuitiv starea curentă a cuptorului. De asemenea, puteți controla convenabil o serie de funcții printr-o simplă atingere sau rotire a unui buton.

Control ușor și convenabil oricând, oriunde

Conectivitate Wi-Fi la SmartThings

Economisiți timp și faceți mai mult cu conectivitatea Wi-Fi. Pur și simplu monitorizați și controlați cuptorul oricând și oriunde cu aplicația*. Îl puteți preîncălzi sau opri, verifica și regla temperatura și timpul de gătire. Ghidul de gătit recomandă, de asemenea, cel mai bun mod de gătit pentru fiecare fel de mâncare și arată rețete.

Mai multă eficiență energetică, costuri mai mici

Eticheta energetica A+

Faceți-vă casa mai eficientă din punct de vedere energetic și economisiți bani la facturile de electricitate. Are o etichetă de eficiență energetică A+, așa că s-a dovedit că folosește mai puțină energie decât cuptoarele convenționale, fără a sacrifica performanța sau funcționalitatea. În același timp, aveți în continuare confortul unei suprafețe mari de cuptor.

Gatiti mai mult, gatiti mai mult

Cuptor mare 50 l

Creați mai multe feluri de mâncare cu un cuptor uriaș de 50 de litri. Deschide mai multe posibilități în gătitul acasă. Puteți găti mai multe feluri de mâncare pe diferite niveluri, cum ar fi legume, produse de patiserie, caserole sau mâncăruri de paste. Sau puteți pune cu ușurință în el preparate mari, cum ar fi o friptură mare sau curcan.

Gatiti mult mai repede si mai uniform

ventilator dublu

Economisiți timp și gătiți alimente mai uniform cu ventilatoarele duble. Două ventilatoare încălzite distribuie căldura în cuptor și mențin o temperatură constantă în toate zonele. Aceasta înseamnă că mesele sunt întotdeauna pregătite rapid și temeinic. Este grozav pentru coacere și prăjire și vă puteți bucura întotdeauna de mâncăruri delicioase.