Aduceți o nouă armonie
de design în bucătăria dvs

Infinite line™

Creează bucătăria visurilor tale - una care funcționează, se simte și arată mai bine. Aparatele Samsung Infinite line™ au un design sofisticat, cu suprafețe plane, fără sudură, care atrag atenția. O gamă largă de tehnologii avansate asigură o funcționare dinamică și multifuncțională.

Geam elegant și armonios din sticlă mată

sticla satinata

Adaugă un aspect mai premium bucătăriei tale cu o ușă din sticlă satinată. Tehnologia sa antireflex are o textură mată, astfel încât se îmbină armonios cu aparatele și mobilierul modern de bucătărie. Pentru ca acesta să arate grozav, sticla are un strat anti-amprentă pentru a preveni petele nedorite.

Gătirea eficientă a mai multor feluri de mâncare în același timp

Dual Cook

Alegeți cum gătiți feluri de mâncare de diferite dimensiuni și economisiți timp și energie. Sistemul Dual Cook are o zonă de gătit superioară și inferioară care funcționează independent sau împreună. Utilizați o zonă pentru a găti mese mici sau creați două zone pentru a găti o varietate de feluri de mâncare. Și puteți folosi întreg cuptorul pentru a găti mese mari.

Aburire, prăjire și coacere simultană

Dual Cook Steam™

Bucurați-vă de flexibilitate maximă atunci când coaceți și coaceți sau gătiți alimente la abur - împreună! Dual Cook Steam™ are o zonă superioară și inferioară pentru a găti diferite alimente în același timp, cu diferite setări, inclusiv abur. De asemenea, puteți utiliza o zonă pentru mese mici sau întreg cuptorul pentru mese mai mari.

Economisiți timp și gătiți toate mesele deodată

Dual Cook Steam™ 8 combinații 

Bucurați-vă de mult mai multă libertate de acțiune atunci când pregătiți împreună diverse feluri de mâncare. Dual Cook Steam™ are zone superioare și inferioare care funcționează independent, astfel încât să puteți găti diferite feluri de mâncare la diferite setări de temperatură și timp sau să utilizați întregul cuptor pentru mese mai mari.

Gătit sănătos la abur

Tava de abur dedicata

Ușurează pregătirea meselor sănătoase la abur. Folosind tehnologia Full Steam cu o tigaie specială pentru abur, puteți găti perfect legume sau pește, păstrând mai mult din gustul natural și nutrienții. Și nu trebuie să curățați tava de picurare - doar spălați-o în mașina de spălat vase și începeți ciclul pirolitic.

Frumoasă în interior și crocantă afară

Adaugă un cuplu

Obțineți mâncăruri perfect suculente și crocante. Funcția Adăugați abur umple cuptorul cu abur, astfel încât preparatele dumneavoastră să păstreze mai multă umiditate naturală. Prin urmare, în interior va fi întotdeauna suculent și moale, iar afară - delicios de crocant și rumen. Puteți regla cu ușurință cantitatea de abur pe 3 niveluri.

Control convenabil și clar

Ecran tactil TFT și controler convenabil

Bucurați-vă de un mod mai simplu și mai exclusivist de a găti. Ecranul tactil TFT și butonul mare au o senzație de lux cu o interfață colorată, dar subestimată. Afișajul arată intuitiv starea curentă a cuptorului. De asemenea, puteți controla convenabil o serie de funcții printr-o simplă atingere sau rotire a unui buton.

Control ușor și convenabil oricând, oriunde

Conectivitate Wi-Fi la SmartThings

Economisiți timp și faceți mai mult cu conectivitatea Wi-Fi. Pur și simplu monitorizați și controlați cuptorul oricând și oriunde cu aplicația. Îl puteți preîncălzi sau opri, verifica și regla temperatura și timpul de gătire. Ghidul de gătit recomandă, de asemenea, cel mai bun mod de gătit pentru fiecare fel de mâncare și arată rețete.

Mai multă eficiență energetică, costuri mai mici

Eticheta energetică A+

Faceți-vă casa mai eficientă din punct de vedere energetic și economisiți bani la facturile de electricitate. Are o etichetă de eficiență energetică A+, așa că s-a dovedit că folosește mai puțină energie decât cuptoarele convenționale, fără a sacrifica performanța sau funcționalitatea. În același timp, aveți în continuare confortul unei suprafețe mari de cuptor.

Păstrează întotdeauna căldura în cuptor

Curățare pirolitică

Păstrați interiorul cuptorului curat, fără a pierde timp și efort cu curățarea sau folosirea produselor de curățare scumpe. Sistemul de curățare pirolitică încălzește cavitatea la o temperatură ridicată pentru a arde grăsimea și resturile alimentare. Totul rămâne perfect curat, rămâne doar să șterg cenușa.

Alunecare ușoară și lină a raftului

Glisiere telescopice pe două niveluri cu extensie completă

A devenit mult mai ușor să bagi vasele la cuptor și să le scoți din el. Cele 2 șine telescopice de sus și de jos alunecă lin și aproape fără efort, chiar și cu tigăi grele. Ele alunecă complet, cu mult mai puțină frecare, făcându-le mai ușor de încărcat și descărcat. Puteți găti și întoarce felurile de mâncare fără a le vărsa.

Se inchide lin, sigur si silentios

Usa cu inchidere usoara

Bucurați-vă de o experiență de gătit mai relaxată cu ușa Soft Close. Se inchide in siguranta, usor si silentios. Balamaua asigura ca usa se misca lin in ultimii cativa centimetri, astfel incat se inchide incet si silentios. Datorită absenței vibrațiilor și a sunetelor de ciocănit, riscul de a scăpa accidental lucruri este redus!

Carne gătită perfect

sonda pentru carne

Puteți verifica cu ușurință temperatura internă a cărnii și vă asigurați că este întotdeauna gătită la perfecțiune, după gustul dvs. Sonda pentru carne elimină ghiciturile, arătând clar când carnea este gătită. Nu este nevoie să pierdeți timpul și să încălziți deschizând cuptorul pentru a perfora carnea.