Combinația frigider-congelator CU 3331 este un model extrem de fiabil și ușor de operat, dezvoltat în Germania de inginerii Liebherr. Lățimea mică a frigiderului (55 de centimetri), precum și absența mânerelor proeminente, îl fac cea mai bună alegere pentru bucătăriile compacte. Clasa de eficienta energetica: A++, frigiderul va deveni asistentul tau de incredere in consum rezonabil si economic. Caracteristicile de design vă permit să plasați frigiderul aproape de peretele din spate sau să îl instalați într-o nișă de mobilier.

Sistem de racire prin picurare

Camera frigorifică este echipată cu un sistem de răcire static (picurare) cu dezghețare automată. Un astfel de sistem ajută la menținerea unui nivel mai ridicat de umiditate în compartimentul frigider. Produsele sunt mai puțin predispuse la crăpare și uscare, iar fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp.

SmartFrost

SmartFrost este o tehnologie patentată Liebherr care reduce semnificativ formarea de îngheț și gheață pe pereții interiori ai congelatorului și pe alimente. De asemenea, tehnologia vă permite să dezghețați dispozitivul mult mai rar. Evaporatorul este spumat în corp și înconjoară camera. Acest design contribuie la o eficiență energetică ridicată și, de asemenea, garantează o distribuție uniformă a temperaturii.

VarioSpace

Absența plăcilor de evaporare în interiorul congelatorului permite o utilizare mai eficientă a dispozitivului. VarioSpace este un sistem intern de organizare a spațiului care garantează îndepărtarea ușoară a tuturor containerelor și rafturi. Datorită acestui fapt, în cameră pot fi plasate produse dimensionale de forme și dimensiuni nestandard.

Sistem de control

CU 3331 este echipat cu un sistem de control mecanic ușor de utilizat și fără probleme. Controlul rotativ este folosit pentru a porni/opri aparatul și pentru a seta temperatura. Funcția CoolPlus asigură că frigiderul funcționează corect atunci când temperatura ambientală este de aproximativ 15°C sau mai mică.