Galaxy Buds2.
Și lumea ta prinde viață

Deschide-ți propria lume cu Galaxy Buds2. Acustică avansată pe două căi,
anulare activă a zgomotului și design inteligent al căștilor
pentru plăcere și confort de ascultare pe tot parcursul zilei . Scufundați-vă în atmosfera antrenamentelor zilnice, a jocurilor și a
muzicii de calitate, cu comenzi convenabile și conectivitate amplă la alte
dispozitive.





Sunet excelent echilibrat

Frumusețea
curată a
muzicii
în urechile tale



Bucurați-vă de muzică cu Galaxy Buds2 ca
și cum ați fi într-o sală de concerte. Sistemul de difuzoare cu 2 căi oferă un sunet clar, echilibrat, cu basuri profunde și tonuri cristaline.






TRANSMISIE INTELIGENTĂ DE VOCE

Nimic nu ar trebui să
distragă atenția de la conversație


Un sistem adaptiv de trei microfoane și un senzor de conducere osoasă ajută la transmiterea vocii cât mai clar posibil, în timp ce tehnologia de învățare automată de reducere a zgomotului filtrează zgomotul nedorit și asigură o comunicare confortabilă cu familia și prietenii. Designul mic al umflăturii minimizează contactul vântului între căști, permițând comunicarea neîntreruptă chiar și în condiții de vânt.





Anularea zgomotului activ (ANC)

Alege ceea
ce vrei cu adevărat să auzi


Două microfoane captează sunete ambientale, iar tehnologia de anulare activă a zgomotului elimină până la 98% din zgomotul extern. Ascultați muzica dvs. preferată, podcast-uri și alt conținut fără a fi distras de sunete străine. 



Anularea activă a zgomotului Galaxy Buds2 elimină până la 98% din sunetele nedorite,
care este certificat de UL, emis de laboratorul independent Underwriters Laboratories, Inc. 





CONFIGURAREA SUNETULUI PERSONAL

Atitudinea sunetului
pentru tine


Galaxy Buds2 oferă o experiență audio incredibilă pentru orice gust. Egalizatorul cu șase setări presetate din care puteți alege vă permite să reglați fin sunetul și să vă aruncați astfel în atmosfera muzicală de impresii vii.





DESIGN

Arată la
fel de
bine pe
cât
sună






FIXARE COMODĂ ȘI FIABILĂ

Cele mai ușoare căști pe care le
-am făcut vreodată


Galaxy Buds2 sunt foarte ușoare. Fiecare căști cântărește 5 g, deci sunt greu simțite în ureche și nu creează inconveniente nici cu cel mai activ stil de viață. Anularea activă a zgomotului funcționează cel mai bine cu vârfurile de silicon potrivite și o potrivire adecvată. Utilizați funcția „Verificare poziție căști” din aplicația Galaxy Wearable pentru a vă ajuta să dimensionați căștile incluse .


Alegerea dimensiunilor potrivite pentru urechi






PATRU CULORI DE ALEGUT

Decideți care
vi se potrivesc

Negru clasic. Alb impecabil. Măslin calmant. Violet elegant. Galaxy Buds2 sunt disponibile în mai multe culori la modă și vin cu aceeași carcasă elegantă și practică. Datorită designului său universal, carcasa asigură siguranța căștilor, încărcarea lor și ușurința de transport. 





TIMP DE LUCRU LUNG

Rezerva de energie
va dura mult timp


Urmăriți emisiunile preferate, ascultați liste de redare lungi sau relaxați-vă în natură - căștile Galaxy Buds2 vă vor ține conectat mult timp. Cu Anulare activă a zgomotului activat, Galaxy Buds2 oferă până la 5 ore de redare a muzicii, iar cu carcasa de încărcare, încă 15 ore. Total 20 de ore! Când anularea activă a zgomotului este dezactivată, cu carcasa de încărcare, aceasta iese pentru un total de până la 29 de ore de utilizare.

5

ore

Până la 5 ore de redare a muzicii cu ANC activat

20

ore

Până la 20 de ore de redare a muzicii
cu carcasă de încărcare când ANC este pornit




COMUTARE AUTO ÎNTRE DISPOZITIVE

Comutare instantanee


Trecerea de la un dispozitiv Galaxy la altul este mai ușoară ca niciodată. Funcția de comutare automată a dispozitivului Galaxy Buds2 detectează dispozitivul care este cel mai relevant de utilizat, conectând instantaneu mugurii la acesta. De exemplu, durează câteva secunde pentru a trece de la vizionarea unui film pe o tabletă la redarea de muzică pe Galaxy Watch4. În plus, Galaxy Watch4 acceptă funcția de control pentru căști Galaxy Buds2, care vă permite să controlați setările active de anulare a zgomotului sau să verificați nivelul bateriei căștilor chiar de la încheietura mâinii.