Tehnologie triple laser

Sunet puternic 4.2 Canale

Ultra short throw

Experiența unui Smart TV

Rezoluție ultra bright 4K, cu tehnologie laser de ultimă generație

Tehnologie triple laser

The Premiere utilizează o sursă de lumină laser ce oferă o experiență cinematografică desăvârșită, chiar la tine acasa. Obții o redare precisă a culorilor și un contrast incredibil, pe un ecran de până la 130 de inch. The Premiere este primul proiector certificat HDR10+ din lume pentru o vizionare realistă și vibrantă.

Ecran mare la o rezoluție 4K

Pregătește-te pentru o nouă experiență cinematografică. Indiferent de locul în care te așezi, ecranul de 130 de inch și rezoluția 4K iți va oferi scene cu adevărat imersive.Vezi toate detaliile, dezvăluite în fiecare scenă.

Detalii uimitoare chiar și în timpul zilei

2800 ANSI Lumen

Cu 2800 lumeni de luminozitate, vei obține toată lumina de care ai nevoie pentru a te bucura de conținutul tău preferat. Vezi detaliile chiar și în mijlocul zilei.

Calitate cu adevărat cinematografică

FILMMAKER MODE™

FILMMAKER MODE™ este primul mod de acest fel din lume inclus într-un proiector, oferindu-ți șansa de a vedea filmul așa cum și-a dorit regizorul să îl urmărești.

Bucură-te de o experiență sonoră captivantă

Gaming HDR cu low latency și fără efecte de tip tear și stutter

FreeSync Premium Pro

Cu tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro™ ai gaming fără efecte de tip tear și stutter combinat cu o experință de smooth gaming, high dynamic range și imagini excepționale, pentru o performanță care îți permite să câștigi oricând.

Acoustic Beam

Tehnologia Acoustic Beam îți permite să experimentezi o gamă largă de sunete care acoperă întreaga cameră.

Se integrează perfect în spațiul tău

Cu dimensiunea compactă a proiectorului The Premiere, poți profita la maximum de spațiul din camera ta. Simplu și rotund, este caracterizat de un nivel înalt de măiestrie, care se integrează perfect în decorul camerei tale.

Libertatea de a-ți amenaja spațiul

Ultra short throw

Amplasarea proiectorului tău este acum lipsită de griji. Cu ajutorul tehnologiei Ultra Short Throw, The Premiere poate reda conținut pe o suprafață de până la 130 de inch, fiind poziționat foarte aproape de perete. Și cu senzori speciali încorporați, sesizează când se apropie copiii, reducând automat luminozitatea pentru a le proteja ochii.


Hassle-free
instalation

Nu necesită suport de tavan


Easy
connectivity

Management de cabluri siplu și comod


Blend
into home

Libertate în spațiu și design

Design compact și rotund

Toate funcțiile de ultima generație într-o formă compactă. Cu un finisaj exterior din textil, se integrează perfect în decorul camerei tale.

Bucură-te de conținut fără un ecran

Un ecran pentru proiecție dedicat îți poate oferi o calitate superioară a imaginii, dar nu ai cu adevărat nevoie de unul. Pur și simplu configurezi proiectorul și te bucuri de el pe un simplu perete alb. Perfect pentru persoanele care doresc să-și păstreze spațiul interior simplu.

Mai multe moduri de a te bucura de proiectorul The Premiere

Experiența unui Smart TV

Cu noul proiector The Premiere, te poți bucura de asemenea de funcționalitățile și aplicațiile disponibile pe televizoarele Smart TV Samsung. Și spre deosebire de proiectoarele convenționale cu lampă, acesta dispune de pornire instantanee.

Ready to stream

Servicii OTT (Over The Top)

The Premiere este pregătit să redea, la o calitate captivantă, aplicațiile tale de conținut preferate, de la YouTube la Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go și multe altele.

AirPlay 2

Cu AirPlay 2 încorporat, poți reda fără efort filme, spectacole, muzică și fotografii pe The Premiere, chiar de pe iPhone, iPad sau Mac.

O experiență cinematografică completă

Screen Mirroring

Bucură-te de conținutul de pe mobil, afișat pe The Premiere.

Doar atingi.
Te conectezi.
Și te bucuri

Tap View

De o simplă atingere este tot ce ai nevoie pentru a obține conținut de pe smartphone pe ecran. Atinge The Premiere cu telefonul tău și reflectă automat ceea ce urmărești sau asculți.

Câștigi mai multe jocuri, deții mai mult control

Game Enhancer

Game Enhancer îți obține setarea perfectă și îți oferă optimizarea de care ai nevoie pentru a câștiga.

Bucură-te de peste 20.000 de ore de filme

Peste 20.000 de ore, durată de viață

Folosind o tehnologie cu durată mai lungă a sursei de lumină laser, The Premiere oferă mai mult de 20.000 de ore de luminescență strălucitoare, pentru a-ți alimenta experientele cinematografice. Este construit pentru a rezista de 10 ori mai mult decât o lampă UHP obișnuită, ceea ce înseamnă că te poți bucura de The Premiere pentru a viziona peste 10.000 de filme.