Noua era a televizoarelor

Stilul și abordarea designului sunt strâns legate de funcționalitatea inovatoare din conceptul TV LG QNED996PB. Folosește noul format Mini LED, care, împreună cu tehnologia Quantum Dot NanoCell, te poate scufunda într-o lume a experiențelor vizuale nerealiste. Dispozitivele cu cristale lichide au atins un nou nivel, unde nu există decât frumusețe și calitate.

Foto 2 LG 29WP500

Mini LED-uri

Aproximativ 30.000 de mini LED-uri sunt responsabile pentru furnizarea de luminozitate și claritate, în timp ce 2.500 de zone umbrite formează baza pentru un contrast perfect. Acest lucru oferă o reproducere reală precisă a nuanțelor în toată diversitatea lor și detalii bune ale imaginii, ceea ce este important pentru o experiență de bucurie vizuală completă.

Foto 2 LG 29WP500

Tehnologii de culoare strălucitoare

Pentru reproducerea culorilor, efectul tehnologiei Quantum Dot NanoCell este de o importanță nu mică. Combină două inovații (Quantum Dot și NanoCell Plus) care afectează lungimea de undă, corectând nuanțele inexacte și adăugând bogăție fiecăruia dintre ele. Tehnologia Absolute Color funcționează pentru a extinde spectrul de culori afișat.

Foto 3 LG 29WP500

Calitate cinematografică

Vizionați filme acasă fără a pierde experiența - televizorul LG QNED996PB duce sistemul home theater la un nou nivel. Imaginea de pe marele ecran se cufundă complet în abisul a ceea ce se întâmplă. Dolby Vision IQ ajustează anumite setări de afișare a imaginii în funcție de genul curent și de alte condiții. Procedând astfel, sunetul Dolby Atmos este coarda finală a întregii simfonii de experiențe incredibile.

Foto 4 LG 29WP500
Foto 5 LG QNED996PB

Jocuri confortabile

Imaginea perfectă în sincronizare perfectă cu efectele sonore duce jocul dincolo de spațiul virtual existent. Opțiunile Game Optimizer și Absolute Color fac vizualul realist. Setările grafice se adaptează automat la nevoile modului de joc. Funcționalitatea AMD FreeSync™ Premium funcționează pentru a modifica rata de cadre pentru a vă oferi o dinamică fluidă.

Pentru fanii sportului

Poți încuraja în mod activ echipa ta preferată de la distanță. Echipat cu sunet surround Bluetooth și tehnologie LG QNED mini LED, televizorul LG QNED996PB are o rezoluție reală de 8K, creează o aură de sunet surround Dolby Atmos din toate părțile, astfel încât să vă simțiți ca într-o arena de stadion.

Foto 6 LG QNED996PB
Foto 7 LG QNED996PB

Procesor inteligent

Cipul α9 Gen4 8K este utilizat pentru imagini de înaltă calitate. Algoritmii săi de învățare profundă vă permit să optimizați setările pentru un anumit conținut. Setările pentru imagine și sunet sunt ajustate automat. AI Sound Pro selectează nivelul de volum al dialogurilor pe fundalul auditiv general.

Abordarea inteligentă a LG ThinQ

Funcționalitatea inteligentă a LG ThinQ oferă confort maxim. Vă permite să controlați echipamentul cu vocea. Căutarea de filme cu un nou ecran și un meniu convenabil a devenit și mai ușoară. Telecomanda oferă acces rapid la cele mai populare opțiuni. Dacă acest lucru nu este suficient, conectează-ți smartphone-ul la televizor și bucură-te de conținutul de pe ecranul mare.

Foto 8 LG QNED996PB