Curăţare cu abur AquaClean

Funcția AquaClean este de un real ajutor în curățarea camerei de gătit. Tot ce este necesar este să turnați 0,5 litri de apă în tigaie și să activați funcția AquaClean. După 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe pereții interiori ai cuptorului și pe foile de copt. Murdăria și grăsimea sunt înmuiate și pur și simplu șterse.

Volum mare

Gătiți mese impresionante? Datorită designului inovator, cuptorul a devenit mai mare și mai lat. Acum pot fi așezate mai multe alimente pe tăvi, iar tehnologia modernă asigură gătitul uniform la toate nivelurile.

Ușă rece

Designul inovator și stratul special al ușii izolează căldura din interiorul cuptorului, astfel încât acesta consumă mai puțină energie. Și oricât de cald este în interiorul cuptorului, poți atinge ușa fără teamă de arsuri.

AdaptBake

Cuptorul reține temperatura selectată pentru fiecare program și data viitoare când îl utilizați, vă va sugera ultima setare sau cea mai des folosită.

Pregătirea rapidă a alimentelor congelate

Acest program eficient este ideal pentru toate tipurile de alimente congelate și gata de gătit.

Mâncăruri incredibil de fragede și suculente

Mod pentru coacere delicată, lentă și uniformă. Cu această metodă, felul de mâncare rămâne fraged și suculent. Modul este potrivit pentru a găti carne, pește sau produse de patiserie pe un singur nivel.

Pentru o crustă aurie delicioasă

Funcția Gratin vă permite să creați o crustă aurie perfectă pe lasagna, carne, gratinat de cartofi și alte feluri de mâncare.

Forma boltită HomeMade Plus

Cuptorul a fost mărit și tavanul a devenit mai boltit, urmând proiectarea unei sobe tradiționale cu lemne. Aerul circulă liber și învăluie produsul din toate părțile, făcând vasul finit fraged și suculent în interior și incredibil de crocant în exterior.

Multe mese deodată

Combinația dintre un sistem bine gândit de circulație a aerului, distribuția uniformă a nivelurilor de gătit și o formă specială boltită a cuptorului asigură că alimentele sunt gătite uniform pe fiecare nivel și, deoarece cuptorul este mare, este convenabil să observați gătitul pe fiecare nivel.

Crusta crocanta cu variogril

Rezultate excelente de gatit se obtin datorita aranjarii bine gandite a elementelor de incalzire superioare, in care incalzitorul mic se afla in interiorul celui mare. Datorită acestui lucru, căldura este distribuită uniform, astfel încât vasul este copt până la o crustă crocantă, rămânând în același timp fraged și suculent în interior.

Cea mai bună pizza din oraș

Acest program, reglabil până la 300°C, este special conceput pentru a vă ajuta să coaceți acasă pizza perfectă, focaccia, tortilla și produse de patiserie similare.

Email SilverMat

Calitatea si tipul emailului este extrem de important pentru calitatea cuptorului si functionarea acestuia. SilverMatte este un material super rezistent și de înaltă rezistență care poate rezista la temperaturi foarte ridicate și la curățarea pirolitică la 500°C. Smalțul neted, neporos acoperă suprafețele interioare ale cuptorului și ale tăvilor de copt, făcându-le rezistente la căldură, microunde și abur. Suprafețele interioare cu trei acoperiri reflectă căldura și asigură o izolație suplimentară. Acoperirea activă arde murdăria la o temperatură ridicată, ceea ce elimină, de asemenea, orice microorganisme și menține un mediu curat și sigur al cuptorului.

Sistem de răcire DC+

Sistemul DC+ răcește eficient corpul cuptorului și previne posibilele defecțiuni cauzate de temperaturile ridicate. Sistemul DC funcționează la pornirea cuptorului, la sistemul DC+, ventilatorul de răcire continuă să funcționeze după ce cuptorul a terminat de funcționat, până când temperatura pereților laterali scade la 60°C. Acest lucru este util în special în cuptoarele pirolitice care funcționează la temperaturi foarte ridicate.

Impresionează prin fantezie

Arată trucuri acasă cu cuptoarele Gorenje by Ora Ïto, deoarece datorită formei boltite, volumul interior al cuptoarelor a devenit mai mare, în timp ce dimensiunile exterioare au rămas aceleași. Circulația optimizată a aerului și o cameră de gătit mărită vă permit să gătiți o cantitate mare de alimente în același timp.

GENTLECLOSE: UȘĂ SOFT CLOSE

O atingere ușoară este suficientă pentru a închide ușa cuptorului fără probleme și în liniște.