Sunet curat. Design atrăgător.

Boxa portabilă Sony SRS-XB43 este creată pentru petreceri zgomotoase și sărbători pline de distracție. Carcasa fiabilă și construcția testată vor rezista la orice aventură, iluminarea strălucitoare va contribui la atmosfera petrecerii, iar sunetul incredibil de curat și puternic va transforma orice audiție într-un eveniment memorabil pe care îl veți dori să împărtășiți.

Фото 1 Sony SRS-XB43

Sunet puternic cu EXTRA BASS

Sony SRS-XB43 este echipată cu radiatoare pasive duble și un sistem de difuzoare cu două căi care redau sunetele de bas curate și puternice. Bucurați-vă de piesele muzicale strălucitoare în interpretarea Sony.

Фото 2 Sony SRS-XB43
Фото 3 Sony SRS-XB43

Sunet 3D LIVE SOUND

Activând funcția LIVE SOUND, veți fi învăluiți de sunetele tridimensionale vii și cristaline. Construcția unică a difuzoarelor și tehnologia de procesare a semnalului digital măresc unghiul de propagare a sunetului. Muzica poate fi auzită excelent în fiecare colț al unei încăperi mari, înconjurându-vă din toate părțile și creând un efect de imersiune.

Unitatea difuzoarelor X-Balanced Speaker

Unitatea difuzorului X-Balanced Speaker, unică în formă și construcție, oferă un sunet bogat și curat. Forma dreptunghiulară a difuzorului mărește suprafața diafragmei, ceea ce permite bass-ului să sune mai expresiv. Difuzorul de înaltă frecvență garantează o calitate vocală deosebită. Radiatoarele laterale pasive conferă sunetului o complexitate și expresivitate mai mare.

Фото 4 Sony SRS-XB43
Фото 5 Sony SRS-XB43

Protecție IP67

Carcasa Sony SRS-XB43 este protejată în mod fiabil împotriva factorilor externi conform standardului IP67. Boxa nu se teme de apă și praf și va funcționa chiar și în ploaie sau după o cădere, creând în jur senzația de distracție și sărbătoare.

Muzica nu se termină

Sony SRS-XB43 funcționează cu o baterie de până la 24 de ore. Și chiar și cu iluminare și modul EXTRA BASS activat, petrecerea dvs. va dura până la 14 ore fără întrerupere.

Фото 6 Sony SRS-XB43

Controlați petrecerea

Funcția Party Connect vă permite să conectați simultan până la 100 de boxe care să sune în același ritm. Sistemul de iluminare liniară și fulgerele colorate, care clipesc în ritmul muzicii, aprind petrecerea. Aplicațiile Fiestable și Music Center vă permit să preluați controlul și să gestionați muzica, să schimbați iluminarea și modurile de sunet.

Фото 7 Sony SRS-XB43